Breaking news

Anthony Icuagu a lansat alături de Giulia, piesa – Sunbright – VIDEO

loading...

Anthony Icuagu revine la prima lui dragoste, muzică şi lansează un nou single în colaborare cu Giulia.

giulia si anthony iguacu“Sunbright” este propunerea artistului pentru această vara, o piesă fresh ce te binedispune de la primele secunde.

Mi-am dorit o piesă care să te facă să zâmbeşti, o piesă cu un mesaj pozitiv şi am căutat foarte mult o voce feminine care să se potrivească. Giulia a fost perfectă şi mă bucur că am făcut echipa pentru acest proiect!” a declarat Anthony

“Sunbright” beneficeaza şi de un videoclip în regia lui Anthony, cei doi joacă rolul unor ingrastiti, iar Giulia este urmărită practic de partenerul ei din videoclip, care reuşeşte să îi aducă soarele într-o zi plină de nori.

Îl ştiu pe Anthony de foarte mult timp, este un artist talentat care are foarte multe de spus în industria muzicală românească. Sunbright mi-a plăcut de la primul play, din momentul în care mi-a propus să fiu vocea feminină de pe această piesă! Vara această vreau să zâmbim şi să ne simţim bine, iar Sunbright este o varianta foarte bună!“ a declarat Giulia.

Anthony Icuagu a devenit cunoscut în România după ce în 2011 a participat la prime ediție a concursului Vocea României, organizat de Pro TV.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata