Breaking news

Anii ce vin, noul hit în România, by Mike Angello feat. Delia Matache – VIDEO

loading...

Mike Angello, românul care-l concurează la voce pe Josh Groban, a lansat pe 5 noiembrie un single în limba română, cântat în duet cu talentata Delia Matache.

mike angello”Anii ce vin” este numele featuring-ului realizat de Mike Angello cu Delia Matache. O piesă cu influențe retor, cântată 100% în limba română, și care promite să devină hitul finalul de an în România.

Piesa a fost realizat de Randi, jumătatea trupei Morandi, și ea trebuia cântată de Mike Angello. Însă în momentul când s-au apucat de înregistrări, cei doi și-au dat seama că lipsește ceva, lipsea vocea Deliei. Zis și făcut. Au pus mâna pe telefon, au chemat-o la studio i-au prezentat piesa, Delia a spus de trei ori ”DA” și s-au pus pe treabă.

”Împreună cu Randi lucram la mai multe piese, iar în momentul în care am decis să înregistrez ”Anii ce vin”, mi-am dat seama că piesa asta trebuie să fie în colaborare cu o voce feminină, foarte bună, dar și matură. Care să înțeleagă influențele retro, ușor nostalgice și care, totodată, să poată transmite dorința sufletului de a-și găsi perechea, asumându-și orice risc. 1001 motive m-au dus cu gândul instant la Delia Matache! O voce puternică, dar și sensibilă! Un artist pe gustul meu! E rea, sexy și sensibilă, în același timp. E exact genul de artist care putea să-și transpună experiențele de viață în piesa mea. Atunci, împreună cu Randi am invitat-o la studio și i-am prezentat piesa! Fără ezitare a zis DA! Vreau! Sunt foarte bucuros că a acceptat și mândru de interpretarea ei. E exact ce îmi doream”, a declarat Mike Angello în exclusivitate pentru exclusivNEWS.ro.

Noul single al lui Mike Angello, ”Anii ce vin”, ca și celelalte piese ”Belong to you”, „Doar o Fată„ sau ”Supernatural Woman”,  sunt compuse de RANDI, implicit Famous Production. Înregistrarea piesei s-a desfășurat pe parcursul a 2 zile, în studio iar după câteva luni de difuzare pe radio, va urma filmarea videoclipului.

Anii ce vin, este al doilea single în limba română, lansat în 2013 de Mike Angello, piesa fiind una de dragoste cu influențe retro. Numai bună de ascultat în această toamnă-iarnă.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata