Breaking news

Angela Gheorghiu a strălucit în concertul de Crăciun de la Sala Radio

loading...

Angela Gheorghiu a susținut luni seară la Sala Radio din București un concert special de Crăciun, prilejuit de lansarea albumului de colinde al celebrei soprane.

angela gheorghiuTimp de două ore, soprana Angela Gheorghiu a încântat publicul din România cu o parte dintre colindele înregistrate pe album.

Soprana al cărei nume este vestit pe toate meridianele lumii a cântat sub bagheta unui artist român alături de care se află adesea pe scene internaţionale, unul dintre cei mai mari muzicieni români la ora actuală: Tiberiu Soare, dirijor principal al Orchestrelor şi Corurilor Radio România.

Au contribuit semnificativ la succesul evenimentului şi dirijorii Voicu Popescu – Corul Madrigal şi Daniel Jinga – Corul Accoustic. Seara a fost prezentată de Alice Barb, care de altfel a semnat şi regia spectacolului.

Angela Gheorghiu a lansat recent albumul de colinde „O, ce veste minunată!”, alături de Orchestra Naţională Radio şi dirijorul Tiberiu Soare, material discografic ce a obţinut deja, în urmă cu doar câteva zile, Discul de Aur din partea casei sale de discuri MediaPro Music, pentru vânzările albumului.

După concert, artista a acordat timp de două ore autografe fanilor săi. Vocea inegalabilă, o prezenţă carismatică, plină de umor şi dezinvoltură, sunt atributele care au însoţit prestaţia Angelei Gheorghiu, furtunos aplaudată de public.

Evenimentul va fi transmis de la ora 19:00 pe Radio România Cultural şi Radio România Muzical (on-line şi on-air), dar şi pe postul de televiziune Antena 3, în aceeaşi zi, de la ora 23:00.

Evenimentul a avut loc cu participarea Orchestrei Naţionale Radio şi a două coruri cu o carte de vizită remarcabilă – Madrigal şi Accoustic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata