Breaking news

Andra şi Deepcentral şi-au interpretat reciproc piesele la Radio 21

loading...

Andra şi băieţii de la Deepcentral şi-au interpretat reciproc cele mai populare piese, live, la Matinalii 21. Cei trei au acceptat provocarea “2 în 1 la 21“- Andra a cântat Ostea si In Love de la Deepcentral, iar Doru de la Deepcentral a interpretat dragostea rămâne.

andra la radio 21La cererea Fanilor, Andra a cântat şi piesa Valerie, dăruindu-le celor de la Deepcentral celebra “piele de găină“.

Pentru că s-au înţeles aşa bine la prima cântare împreună, au decis să încerce să facă împreună o piesă cu care să cucerească radiourile.

Dincolo de pasiunea pentru muzică, cei trei respectă aceleaşi valori, toţi cred că dragostea pentru familie este cea mai importantă în viaţă.

”Cel mai important lucru pentru mine e familia. Îl iubesc enorm pe Măruţă, îmi ador copilul, fără Cătălin şi David n-aş avea puterea de a cânta, de a merge mai departe„, a declarat Andra.

“Eu şi George suntem împreună ca trupă tot de aproape 7 ani, de când sunt Andra şi Măruţă. Pentru fiecare din noi e importantă familia. Îmi iubesc fetele mai mult decât orice”, a mărturisit Doru.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata