Breaking news

Andi Grasu, Megastarul cu Factorul X, vrea să fie Vocea României

loading...

Andi Grasu, bănățeanul de 30 de ani, născut și crescut în Lugoj, are mari șanse să câștige concursul muzical, Vocea României, difuzat de Pro TV.

andi grasuDupă ce la audițiile pe nevăzute a reușit să întoarcă două scaune, Andi Grasu se luptă sâmbăta viitoare în ring pentru un loc în galele live de la Vocea României.

Concursul de la Pro TV este al treilea la care participă Andi, după Megastar în 2008 și X Factor în 2012.

”Este al 3-lea concurs tv la care particip, dar primul la care merg de unul singur. Apartiția mea la X Factor a fost foarte scurtă. Din motive întemeiate am renunțat la concurs înainte de a mă califica în etapele de live. Consider că Vocea României este concursul în care îmi voi pune cu adevărat în valoare calitățile”, a declarat Andi Grasu pentru exclusivNews.ro.

După un minut și câteva secunde de cântat la scaune, Moga și Brenciu s-au întors. Andi a ales să meargă cu Moga, convins că este mentorul care-l poate duce, sus, pe ”tocurile” muzicii românești.

Marius și Horia s-au întors pe finalul piesei mele. Singurul lucru la care mă gândeam înainte să se întoarcă vreun scaun, era să cânt bine și să mă simt bine pe scenă…Dacă îmi ieșeau chestiile astea eram sigur că se vor întoarce. Îți dai seama că a fost un sentiment de ușurare atunci când s-au întors.  M-am dus la Vocea României cu gândul de a obține o notorietate la nivel național. Orice apariție tv este în favoarea mea și a band-ului meu”, a mărturisit Andi Grasu pentru exclusivNEWS.ro

Andi cântă de pe la vârsta de trei ani, îndrumat fiind de bunica lui, iar de trei ani de zile și-a făcut o trupă: Cânt de la 3 ani. Bunica a fost cea care m-a îndrumat pe drumul ăsta. Cânt și la acordeon de la aceeași vârstă. În familie toată lumea cântă. I-am moștenit pe bunici, din partea ambilor părinți. După Megastar am colaborat vreo 3 ani cu George Hora , dar nu am reușit să dăm lovitura. De aproape 3 ani mi-am făcut o trupă de cover, Andi Band. Actualmente, trupa este una dintre cele mai bune din vestul țării…Ne-am axat pe private party-uri, nunți, botezuri.

Sâmbătă, de la 20.30, la pro TV, Andi Grasu se va duela în ringul muzical de la Vocea României cu Răzvan Pașca. Cei doi vor cânta o melodie rock. În privința deciziei pe care o va lua Moga, rămâne să aflați sâmbătă. Până atunci puteți să aflați noutăți despre Andi vizitând pagina lui de facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata