Breaking news

Alexandra Ungureanu se luptă cu Andra și Loredana la prima ediție a premiilor On Air Music Awards

loading...

Apreciată și recunoscută pentru timbrul său specific și unic în peisajul muzicii românești, Alexandra Ungureanu este nominalizată la prima ediție a premiilor On Air Music Awards, la categoria “Cea mai bună voce feminină”.

alexandra ungureanuCu o competiție pe măsură, din care fac parte voci de referință din industria muzicală românească, precum Loredana, Andra, Paula Seling și Antonia, cântăreața se pregătește pentru o luptă susținută, care nu poate decât să onoreze cariera unui artist.

 “Sunt bucuroasă și onorată să mă număr printre nominalizatele la această categorie. M-am bucurat foarte mult când am primit vestea de la Zoli, cu atât mai mult cu cât el este unul dintre oamenii care au ajutat, cumva, la nașterea carierei mele muzicale. În egală măsură, mă stimulează o asemenea competiție. Fiecare dintre vocile nominalizate la această categorie este o valoare în sine. M-am amuzat, însă, un pic, văzându-mă luptând pentru același trofeu cu Loredana, pe care o ascult, evident, de când eram mică și pentru care am o admirație enormă. Îmi place, însă, să privesc această ecuație cu umor: două oneștence, o singură iubire, muzica. Până la urmă, muzica rămâne întotdeauna marea miza a fiecărui artist adevărat”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Prima ediție a galei On Air Awards, organizată la inițiativa lui Zoli Toth, unul dintre fondatorii trupei Sistem, alături de compania Star Management, va avea loc pe data de 15 aprilie, cu începere de la ora 19:00, la Teatrul Național din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata