Breaking news

Alexandra Ungureanu a cântat live la Radio 21 alături de Acoustic Avenue

loading...

Alexandra Ungureanu a dat startul primăverii alături de matinalii Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Anca Maco și Orlando.

alexandra ungureanuInvitată special de 1 martie în studioul Radio 21, aceasta a cântat live alături de doi dintre membrii trupei Acoustic Avenue, Ștefan Orfescu și Marius Mirea. Nu a lipsit din repertoriu, hitul arhicunoscut, “I Need U More”, cântat în varianta reorchestrată, însă surpriza a venit de la câteva mashup-uri pe care artista le-a interpretat cu gândul la mama sa, dar și la toate fetele și femeile.

Alexandra Ungureanu & Acoustic Avenue devine o formula din ce în ce mai prezentă în peisajul muzical și în cadrul diferitelor evenimente care încurajează seria performance-urilor live.

Este un proiect de suflet, pe care mă bucur că am ocazia să îl cresc alături de o echipă minunată, cum este trupa Acoustic Avenue. Crush & Alexandra Ungureanu rămâne, însă, proiectul meu de bază. Am filmat recent clipul pentru cel mai recent single al nostru, “Nu Am Aripi”, care fi gata zilele acestea. Surprizele, însă, vor urma”, a declarat Alexandra Ungureanu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata