Breaking news

Alexandra Stan și-a bătut joc de celebra piesă ”Să mori de dragoste rănită”. Uite în ce hal a behăit la Mamaia – VIDEO

loading...

În 2009, când a participat la Festivalul de la Mamaia, Alexandra Stan a ales să cânte la secțiunea interpretare piesa Angelei Similea, ”Să mori de dragoste rănită”.  Numai cântat nu se poate numi ceea ce a făcut Alexandra. Pur și simplu a behăit și făcut praf celebra piesă.

alexandra stan - mamaia 2009În urmă cu patru ani de zile, pe când era o necunoscută, Alexandra Stan a participat la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia 2009, la secțiunea Interpretare.

Alexandra a ales să cânte piesa Angelei Similea, ”Să mori din dragoste rănită”. O partitură destul de grea, care s-a dovedit a fi o piatră de moară pentru Alexandra.

Tânăra cântăreață a făcut praf piesa de la cap la coadă. A behăit, a falsat cum nu se poate mai rău și mai avea un pic și încurca și orchestra condusă de maestru Viorel Gavrilă.

Juriul s-a luat cu mâinile de păr când a auzit în ce hal măcelărește Alexandra Stan, piesa. Drept urmare nu i-au acordat niciun premiu, nu că ar fi și meritat. Poate doar Stafida de Aur, echivalentul Zmeurei de Aur de la Hollywood.

Chiar dacă a plecat cu mâna goală de la Festivalul Mamaia 2009, Alexandra a bifat debutul care a propulsat-o în show-biz-ul internațional. Și asta pentru că Marcel Prodan a văzut în ea potențialul de play-back și i-a propus o colaborare. După patru ani de cântări prin toată lumea, povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat la spital. Artista a fost la un pas de moarte după ce a primit o bătaie cruntă de la impresarul ei.

Înregistrarea de mai jos demonstrează faptul că nu este important cum cânți live, contează ca în studio să ai băieți pricepuți la butoane.

Și ca o comparație, vă invităm să ascultați cum sună piesa în varianta originală, interpretată magistral de Angela Similea.

loading...
3 Comentarii
 1. Liviu spune

  Hai mah lasa fata in pace! Si asa a indurat prea mult. Era si ea incepatoare si oricum nu mi se pare ca a cantat urat pentru experienta pe care o avea in 2009. Nu mai exagera !

 2. Mihaela Garlea spune

  Viorel Gavrila este dirijorul orchestrei.

  Prestatia, jalnica!!!!

 3. Tibi spune

  A avut unele scapari dar asta e tot. Si sa compari doua voci diferite intre ele e un lucru demn de mila, asa ca sa va bagati articolul asta in ***. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata