Breaking news

Alex Mica lansează un nou single intitulat Save my heart – VIDEO

loading...

Alex Mica, talentatul artist ce a făcut furori cu piesa Dalinda,  lansează melodia ”Save my heart„, compusă de el împreună cu Dony, The Kid și Laurenţiu Dută.

Alex_Mica_Save_my_Heart_CoverNoul single, ”Save my heart„ reprezintă continuarea piesei ”Breathe” dar şi a întregii poveşti de dragoste.

Melodia rămâne sub amprenta melancolicului, accentuandu-se starea de disperare şi de tristeţe cauzată de plecarea Dalindei.

Iubita, Dalinda, rămâne pentru îndrăgostit o iubire neîmpărtăsită, dar la care acesta încă mai speră să se întoarcă. ”Save my heart” este o piesă lansata în colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat şi cu Alexandra Stan la ”Mr Saxobeat”, single ce a făcut furori în întreaga lume si partenerul de scena al lui Alex. Mr. Sax dă culoare şi o vibraţie aparte în căutarea şi poate chiar regăsirea Dalindei.

Iniţial, ”Save my heart”, a fost special compusă pentru Eurovision, dar datorită faptului că finala acestui an la Eurovision a coincis cu data la care artistul trebuie să susţină două concerte în Elveţia, Alex împreuna cu echipa lui au luat decizia să nu participe la competiţie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata