Breaking news

Alex Florea s-a accidentat pe scena Eurovision de la Kiev

loading...

Debut cu stângul pentru Alex Florea pe scena Eurovision 2017 la Kiev. Românul s-a accidentat după prima repetiţie oficială din capitala Ucrainei.

alex florea accidentat eurovisionEmoţii mari la Kiev, unde ieri au avut loc primele repetiţii ale reprezentantilor României pe scena Eurovision 2017.

Chiar dacă daca show-ul a decurs perfect, repetitiile s-au terminat cu emoţii, deoarece Alex Florea s-a accidentat pe scena din capitala Ucrainei.

Artistul a executat o mişcare mai complexă pe unul dintre cele doua tunuri realizate in atelierele TVR pentru a da o notă specială show-ului “Yodel It”.

Cu toate acestea, incidentul nu l-a împiedicat să-şi continue repetiţiile. Mai mult, Alex spune că priveşte momentul ca pe o experienţă inedită.

În spectacolul nostru avem o mişcare mai dificilă, iar la a treia filmare am forţat mai mult şi am căzut”, a povestit artistul la conferinţa de presă ce a avut loc după repetiţii. “În timp ce cântam, am văzut tunul venind brusc către mine, si nu stiu ce s-ar fi intamplat dacă Alex nu l-ar fi oprit la timp”, a adăugat Ilinca, amuzată.

Ilinca şi Alex Florea vor cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 11 mai. Marea Finală va avea loc două zile mai târziu, pe 13 mai. În competiţie au rămas 42 de ţări, după retragerea Rusiei.

alex florea eurovision kiev

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata