Breaking news

Alb Negru feat. Ralflo & Rareș au un nou single intitulat: Zile – VIDEO

loading...

După succesul pe care l-au avut, cu piesa “Mi-e sete de tine”, Alb Negru feat. Ralflo & Rareș au lansat un nou single intitulat Zile, cu care speră să dea din nou lovitura.

alb negru feat rares&ralfloCei patru băieți talentați și-au dorit astfel, să continue frumoasa poveste pe care au început-o cu “Mi-e sete de tine”, piesă pe care au lansat-o în perioada in care Kamara încerca să o cucerească pe actuala lui soție, Oana (K.I.M)

Kamara a compus versurile piesei Zile, în avion, în timp ce se întorcea de la Paris.

Puțin timp mai târziu, fiind deja îndrăgostit până peste cap de Oana, Kamara a compus versurile piesei “Zile”.

Mă întorceam de la Oana, din Paris și eram foarte plictisit în avion. M-au lovit brusc versurile de la refren și nu mai îmi ieșeau din cap” spune Kamara.

Ajuns în România, artistul și-a convocat prietenii și ușor, ușor piesa s-a dezvoltat. Ralflo a făcut muzica, Andrei și Rares (de la trupa Free Deejays) au tras imediat vocile și piesa a fost gata.

Odată ce pui mult suflet într-o piesă, nu are cum să nu iasă așa cum îți dorești! Sincer, această piesă a ieșit chiar mai bine decât ne așteptam! Sperăm să placă publicului, poate chiar mai mult decât “Mi-e sete de tine” Eu m-am simțit foarte inspirat“ a declarat Kamara.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata