Breaking news

Adena a făcut featuring cu iubitul ei Geo Raphael – VIDEO

loading...

Adena a lansat la început de 2015, un single, împreună cu iubitul ei Geo Raphael. Melodia este interpretată de cei doi în spaniolă și se intitulează „Tu mano”.

adena - tu manoAdena trece printr-o perioada frumoasă a vieţii sale. Planul artistic şi cel sentimental se întrepătrund excelent, artista lansând recent single-ul „Tu mano”, împreună cu partenerul ei, Geo Raphael.

Melodia se înscrie în stilul cu care tânăra artista ne-a obişnuit până acum: ritmată, gata de a fi introdusă în playlist-urile cluburilor din ţară, dar şi din Spania sau America Latină, unde are mulţi fani.

„Sper că lumea să vibreze pe muzică noastră şi să se regăsească în versurile care descriu începutul unei relaţii de iubire”, spune Adena.

Prin lansarea acestui single are loc o premieră în cariera Adenei. Inspirată fiind de povestea de dragoste pe care o trăieşte, participa la partea de creaţie. Piesa este produsă de Geo Raphael, un DJ care a mixat în multe cluburi din Europa.

Adena şi-a făcut apariţia pe piaţa muzicală în anul 2011, la vârstă de 19 ani, cu piesa „S.O.S”, scrisă de Connect-R şi Mayer, iar de aici lucrurile au luat o turnură frumoasă pentru ea.

În toamna aceluiaşi an a început colaborarea cu Laurenţiu Duţă. În urma căreia au apărut single-urile „Milkshake” feat. Dony şi „Lay me down”, realizat în anul 2012, în colaborare cu DJ-ul spaniol Luis Lopez.

Piesa a beneficiat de un videoclip şi a făcut-o cunoscută pe tânăra artistă în Spania şi America Latină, ajutând-o să urce în clasamente precum Los 40 Principales.

La începutul anului 2013, a lansat piesa „Miracle of love”, realizată pe muzică lui Mario Moretti şi textul lui Sorin Mitrea.

Ulterior a urmat o altă colaborare, cu DJ Take, în urma căreia a rezultat o altă melodie, “Party Machines”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata