Breaking news

60.000 de spectatori la concertul trupei AC/DC din Piața Constituției

loading...

Show de zile mari realizat duminică seară în Piața Constituției de legendara trupă rock AC/DC, din Australia. Peste 60.000 de fani s-au strâns în Piaţa Constituţiei şi au asistat la concert.

acdcPeste 60.000 de spectatori au asistat la concertul rock din fața Palatului Parlamentului. În deschidere, publicul a fost încălzit de trupa rock românească Iris şi de trupa americană de heavy-metal Down.

Show-ul a beneficiat de jocuri de lumini spectaculoase şi o desfăşurare de forţe impresionantă. De altfel, 30 de camioane au cărat scena şi instalaţiile care au fost folosite în evenimentul pregătit cu un buget de 2,5 milioane de dolari. Trupa rock AC/DC a sosit duminică, 16 mai,  în jurul orei 19:30 la Bucureşti. Avionul a aterizat pe Aeroportul Băneasa. Membrii formaţiei, care a concertat, vineri seară, la Sofia, au fost aşteptaţi de peste 60.000 de oameni.  Printre ei, au fost fani din întrega lume: italieni, australieni, americani, ba chiar şi japonezi.

Agitaţia care a pus stăpânire pe rockerii autohtoni a avut şi o explicaţie: a fost unul din concertele anului în România, dar şi unul dintre cele mai mari din turneul Black Ice Tour. AC/DC a adus în Capitală show-ul “Black Ice”, care promovează cel de-al 15-lea material de studio, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după “Stiff Upper Lip”, susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Concertul a fost unul aproape militarizat, cu un dispozitiv de peste 1000 de reprezentanţi ai forţelor de ordine. Dintre aceştia aproape 300 au fost poliţişti, iar alţi 700 au fost jandarmi. Au fost interzise la concert: umbrele, aparate foto profesionale, aparate de înregistrat audio şi video, sticle şi bidoane, scaune, spray-uri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata