Breaking news

30.000 de spectatori la concertul Aerosmith

loading...

După ani de așteptări, cunoscuta și celebra trupă americană Aerosmith a susţinut vineri seară la Bucureşti un concert de zile mari, pentru fanii din România.

aerosmithVineri seara Capitala a cântat rock cu membrii trupei Aerosmith. Peste 30.000 de spectatori au luat parte la show-ul de la Bucureşti al trupei Aerosmith, show care a debutat cu o piesă a lui Bob Dylan, care se auzea din difuzoare – “Everybody Must Get Stoned”. Cât era scena de lungă era afişat un banner uriaş, cu numele trupei, pe fond negru, scris cu roşu şi alb.

Cu hituri precum “Crazy”, “Cryin'”, “Jaded”, “Falling in Love (is Hard on the Knees)”, “Pink”, “Living on the Edge”, “I Don’t Want To Miss a Thing”, “Sweet Emotion” şi “Baby, Please Don’t Go”, membrii Aerosmith au reuşit să impresioneze publicul de la Bucureşti.

Trecutul trupei Aerosmith este marcat de numeroase scandaluri legate de droguri, sex şi certuri. Steven Tyler s-a certat recent cu colegii săi de trupă, alături de care cântă de peste 40 de ani. Această dispută, provocată, în parte, de planurile lui Steven Tyler de a înregistra un album solo, ameninţa să destrame una dintre cele mai de succes trupe rock ale Americii. Însă, într-o nouă declaraţie recentă, Tyler susţinea că este pregătit să revină alături de vechii săi colegi.

Trupa rock Aerosmith a fost fondată în 1970, în New Hampshire. Muzica formaţiei include elemente de pop, heavy metal, glam, R&B şi a inspirat numeroşi alţi artişti rock. Aerosmith este trupa americană de hard rock cu cele mai mari vânzări – 150 de milioane de albume la nivel mondial. Trupa a fost recompensată cu patru premii Grammy, zece MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2001, în timp ce, în 2005, s-a clasat pe poziţia 57 în topul 100 al celor mai mari artişti ai tuturor timpurilor realizat de revista Rolling Stone.

Printre VIP-urile autohtone prezente la eveniment s-au numărat Dan Bitman şi social democratul Mircea Geoană, îmbrăcat special pentru rockereală, cu un tricou roz. S-au făcut remarcaţi şi Ştefan Bănică, pregătit de Aerosmith cu bermude şi şapcă, alături de soţia sa suprinzătoare, Andreea Marin.

Înainte de concert, formaţia germană Reamonn a încălzit atmosafera. Solistul a menţionat că are o soţie româncă şi, deci, iubeşte România.

Concertul pe care trupa Aerosmith l-a susţinut la Bucureşti face parte din turneul “Cocked, Locked, Ready to Rock”, care a debutat în mai, în Venezuela. După concertul din România, trupa Aerosmith are programat un show în Grecia pe 20 iunie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata