Breaking news

Zendaya, protagonista serialului de comedie DESPre SPIONI “K.C. SUB ACOPERIRE”

loading...

Multi-talentata actriță şi cântăreață Zendaya (cunoscută din emisiunea “Dancing with the Stars”, difuzată de ABC şi serialul hit “Totul pentru dans” de la Disney Channel) va fi protagonista şi co-producătoarea „K.C. Sub Acoperire”, un serial de comedie cu spioni şi acțiune live pentru copii, adolescenți şi familiile lor.

ZendayaSerialul a fost creat de Corinne Marshall (“Surviving Jack,” “Suburgatory”), avându-l ca producător executiv pe Rob Lotterstein (“Shake It Up”) şi va avea premiera pe 26 septembrie la 9:30 la Disney Channel.

Zendaya interpretează rolul lui K.C. Cooper, o liceană expertă în matematică şi karate, deținătoare a centurii neagre care descoperă că părinții ei sunt spioni în momentul în care o recrutează pentru a se alătura agenției guvernamentale secrete pentru care lucrează, numita simplu Organizația. Deși acum are la dispoziție cele mai avansate gadgeturi pentru spioni, K.C. mai are multe de învățat în această meserie, inclusiv cum să păstreze secretul despre noul ei job față de cea mai bună prietenă a sa, Marisa. Împreună cu părinții săi, Craig şi Kira, şi frații mai mici, Ernie şi Judy (un robot humanoid), K.C. încearcă să mențină un echilibru între viața de familie de zi cu zi şi misiunile sub acoperire care îi poartă pretutindeni pentru a salva lumea.

Printre protagoniști se numără: Kadeem Hardison (“Static Shock,” “A Different World”) şi Tammy Townsend (“The Client List”) interpretând rolurile părinților duri, dar simpatici, Craig şi Kira Cooper; Kamil McFadden în rolul geniului în calculatoare ușor neîndemânatic, dar eficient Ernie: Trinitee Stokes în rolul lui Judy, cea mai mică membră a familiei Cooper care este în realitate un robot humanoid sofisticat ce pretinde a fi o fetiță de 10 ani; şi Veronica Dunne în rolul celei mai bune prietene a lui K.C., Marisa.

În primul episod, K.C. este inițiată în prima ei misiune sub acoperire, care este programată în același timp cu balul de la școală. Misiunea: să prindă un spion adolescent inamic şi să recupereze codul împotriva unui virus conceput să facă inutile toate dispozitivele mobile.

Lista de actori invitați care vor apărea în viitor îi include pe: Bella Thorne (“Blended,” “Totul pentru dans”), Trevor Jackson (“Eureka,” “Hai să strălucim “) şi Ross Butler (“Plaja Adolescenţilor 2”), precum şi pe Telma Hopkins (“Partners,” “Half & Half”), Roz Ryan (“The Rickey Smiley Show,” “Amen”), Charlie Robinson (“Heart of Dixie,” “The Game”), Diane Delano (“Days of Our Lives”) şi actrița de comedie Cocoa Brown (“The Single Moms Club”).

“K.C. Sub Acoperire” este o producție a It’s A Laugh Productions, Inc., recomandată cu acordul părinților.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata