Breaking news

X Factor România începe din 22 septembrie la Antena 1

loading...

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor”, începe pe 22 septembrie, de la 20.30, la Antena 1, sub sloganul “Muzică și suflet”.

 

x factor romania 2013Peste fix trei săptămâni, la Antena 1 debutează cel de-al treilea sezon al X Factor România.

Din cei 360 de concurenți ajunși în fața celor trei jurați, în galele live, cinci la număr, vor ajunge doar 15. Dintre aceștia, doar unul singur va câștiga sezonul trei al X Factor România.

Organizatorii au ales să păstreze aceeași componență a juriului cât și aceeași prezentatori. Însă, au schimbat sistemul de selecție cât și etapele de concurs, eliminând House Judge Visit și micșorând numărul galelor live.

Delia, Dan Bittman și Cheloo sunt cei care dau verdictul în privință calificărilor concurenților pentru premiu în etapele următoare, dar publicul, va avea, în marea finalã, decizia.

Ca noutate, a fost coborâtă limită de vârstă înscriere la 14 ani, astfel că una dintre categorii va fi 14 – 25 ani.

La preselecții s-au prezentat concurenți de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele acestui nou sezon X Factor.

Prima ediție a X Factor România a fost câștigată de Andrei Leonte, iar cea de-a doua de către Tudor Turcu. Poate că cea de-a treia ediție va fi câștigată de o fată.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata