Breaking news

WOWBiz, cel mai asteptat show al noptii revine luni, la Kanal D

loading...

Mădălin Ionescu și Adelina Pestrițu vor fi gazdele celui mai fierbinte show al nopții – “WOWBiz”, începând de luni, 2 septembrie, de la ora 22.15, la Kanal D!

madalin si adelinaWowBiz revine la Kanal D cu o nouă co-prezentatoare, o nouă asistentă și un nou decor.

Invitați de marcă, dezvăluiri în premieră, dar și imagini paparazzi incredibile, vor fi elementele care le vor face românilor nopțile albe.

Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu la emisiunea “Roata Norocului”, este cea mai nouă achiziție în echipa “WOWBiz”.

Începând de luni, 2 septembrie, o veți putea vedea pe frumoasa vedetă într-o nouă ipostază, ce va va fi dezvăluită în curând.

Noul sezon aduce foarte multe surprize, un nou platou, o nouă abordare și o nouă colegă: Adelina Pestrițu. Și în acest an vom munci ca sa le aducem telespectatorilor cele mai fierbinți subiecte din lumea mondenă, dar și cei mai buni invitați. Am demonstrat că cele mai interesante nopți le petreceți alături de noi, așa că vă așteptăm și în acest sezon, de luni până joi, de la ora 22.15, la Kanal D!”, a spus Mădălin Ionescu.

Adelina Pestrițu, noua colegă a lui Mădălin, ce o înlocuiește pe Andreea Mantea spune că: Acest sezon va fi cu adevărat <<WOW>>! Sunt pregătită 100%, emoționată și nerăbdătoare să întâlnesc telespectatorii <<WOWBiz>>”, a spus Adelina Pestrițu.

Rămâne de văzut și urmărit dacă WoWbiz va avea mai mult succes fără Andreea Mantea, și dacă se va impune în fața concurenților de la Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata