Breaking news

Willmark, dat afară de Pro TV, din juriul emisiunii Dansez pentru tine

loading...

Pro TV l-a dat afară pe Willmark din juriul concursului Dansez Pentru tine. Columbianul părăsește astfel celebra emisiune după 13 sezoane petrecute la masa juriului.

willmark - dansez pentru tineSezonul și concedierea, pare să fie noul dicton al Pro TV pentru show-ul Dansez pentru tine. După Cornel Patrichi, care a fost concediat cu două zile înainte de debutul sezonului 13 de la Dansez pentru tine, a venit rândul lui Wilmark să aibă această soartă.

Columbianul a fost dat afară din juriu chiar azi, la debutul sezonului 14 al Dansez pentru tine.

Pe lângă coincidența stranie a faptului că ambii jurați au fost concediați fix înainte de debutul noilor sezoane, Mihai Petre pare să fie cel care l-ea făcut vânt din juriu.

Culmea coincidenței, în locul lui Willmark a fost adusă în juriu soția lui Mihai Petre, Elwira Petre. Aceasta va juriza în acest sezon alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

În debutul primei ediții din sezonul 14, Ștefan Bănică Jr a spus câteva cuvinte de regret cu privire la plecarea lui Willmark: Persoanl vreau să îi mulţumesc micutului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi… mergem mai departe.

Concedierea lui Willmark nu le-a picat bine telespectatorilor care au comentat pe pagina emisiunii.

Sunteți de *** fără will, nu aveți nici un haz”, a scris Picea. În timp ce Ica a fost și mai categoric: și uite așa devine și dansezul ăsta o cumetrie, ca și Măruță s.am.d. Groaznic.

În sezonul 14 se întrec următoarele perechi: Sore și George Trașcău, Sorin Brotnei și Alexandra Popovici, Giani Khiriță și Dana Matei, Ilinca Vandici și Ștefan Răzvan Marton, Ruby și Alexandru Ciobanu, Elena Ionescu și Adrian Baranga, Falemi Nana și Emanuela Mitrea, Dima Trofin și Iulia Clisu

Așteptăm cu nerăbdare sezonul 15 să vedem ce jurat va fi concediat de Pro TV de la show-ul Dansez pentru tine.

loading...
1 Comentariu
  1. Illes Ecaterina spune

    Pacat pentru Willmark era foarte amuzant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata