Breaking news

What’s UP dezvăluie la Next Star, motivul pentru care nu-şi poate lua carnet de conducere

loading...

La doar 25 de ani, What’s UP se poate lăuda deja cu o frumoasă carieră muzicală, melodiile sale ocupând poziţii fruntaşe în clasamente muzicale de renume, dar şi un studio de producţie în care a bifat deja pachete muzicale pentru emisiuni televizate ale Antenei 1 sau Euforia TV.

Next Star - What's UPInvitat de către campionul divertismentului, Dan Negru, în platoul emisiunii Next Star, What’s UP le-a mărturisit tuturor celor prezenţi că deşi are cam tot ce şi-ar putea dori, e un lucru pe care, cel puţin deocamdată, nu îl poate avea.

În toate apariţiile sale, artistul poartă ochelari dintre cei mai haioşi, însă  foarte puţini sunt cei care ştiu că aceştia nu sunt doar un accesoriu cool, ci o necesitate. What’s UP are mari probleme cu vedere, purtând dioptrii de -7 la ochiul stâng, ceea ce practic nu îi permite să dea examenul pentru obţinerea carnetului de conducere.

Impresionat de cazul unui talentat concurent de la Next Star, artistul a făcut haz de necaz în platoul emisiunii. „Eu am 25 de ani şi m-au chemat la tv ca să râdă de mine că nu văd bine!”, a spus amuzat What’s UP.

Cine este micuţul concurent pentru care artistul a venit în platoul emisiunii şi ce poveste de viaţă are acesta, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Next Star.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata