Breaking news

Weekend-ul vine la Euforia TV cu trei seriale în premieră națională

loading...

Pentru o vară răcoroasă şi relaxantă seara la televizor, Euforia TV propune o nouă alternativă în care nopţile devin feminine şi senzuale.

Sâmbătă, 7 iulie Euforia TV a lansat „Secret diary of a call girl” (Jurnalul secret al unei dame de companie), după o poveste reală, după blogul omonim al celebrei dame de companie Belle de Jour – va fi difuzat sâmbăta de la ora 22:00.

Serialul a fost scris de catre Lucy Prebble, cunoscuta şi ca autoare a piesei de teatru The Sugar Syndrome. Belle/Hannah (Billie Piper) este o escortă de lux care locuieşte în Londra. După ce termină facultatea Hannah/Belle realizează că nu poate avea o slujbă normală, aşa că se hotărăşte să devină damă de companie.

Nu face acest lucru pentru bani, ci doar de plăcere. Ben este fostul iubit şi cel mai bun prieten al lui Hannah care, iniţial, nu cunoaşte secretul ei. Viaţa lui se complică în momentul în care îsi dă seama că este atras, din nou, de către Hannah şi rupe logodna cu prietena sa, Vanessa. Stefanie este fosta matroana a lui Belle şi cea care o ajută în cele mai grele momente.

Pentru cei care vorbesc deschis despre sex, specialista Anna Richardson propune câteva subiecte într-o manieră fun, în Să vorbim despre sex! Anna examinează fertilitatea, vorbeşte deschis despre bolile cu transmitere sexuală şi încearcă să afle care sunt cele mai bune metode de contracepţie. De-a lungul episoadelor, Anna va vorbi cu cât mai mulţi oameni, de la pensionari până la adolescenţi.

Iar pentru cei ce adoră viaţa celebrităţilor şi ultimele bârfe de la Hollywood, Euforia TV a lansat, „Carmelo şi Lala-viaţă de vedetă”.După o relaţie de şapte ani, celebra gazdă tv, La La Vazguez şi superstarul NBA, Carmelo Anthony s-au căsătorit .

Dar abia după nuntă începe distracţia. La La află că soţul ei e transferat la New York Knicks şi aşa iau curs noi evenimente în viaţa ei. Lucrurile încep să se complice, căsnicia  suferă tensiuni. Vedeta tv se luptă să le faca bine pe toate, actoria, cariera ei în televiziune şi bineînţeles nu uită de rolul de mama sau cel de soţie. În momente de maximă încărcătură emoţională, La La va cere sfaturi prietenilor ei printre care 50 Cent, Kelly Rowland, Trina şi Serena Williams.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata