Breaking news

Vorbele grele de la Antena 3 devin Tonomatul lu Ciutacu la România TV

loading...

Victor Ciutacu își face săptămâna viitoare debutul la România TV cu emisiunea ”Tonomatul lu Ciutacu”, un talk-show politico-social, difuzat de luni până joi de la ora 21.00.

tonomatul lu ciutacuÎncepând de lunea viitoare, Victor Ciutacu se i-a la trântă cu fostul său șef, Mihai Gâdea, întrucât emisiunea sa de la România TV se va intersecta cu Sinteza Zilei.

Emisiunea ”Vorbe grele” de la Antena 3, s-a transformat la România TV în: Tonomatul lu Ciutacu, prezentată și moderată de Victor Ciutacu. Talk-show-ul moderat de Victor Ciutacu va fi principala emisiune de dezbatere din prime time a postului de știri România TV, ca și replică la emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Până când intră Tonomatul pe post – şi, vă asigur, va intra exact în ziua când a fost programat să intre – mai răspund, întru obişnuirea publicului RTV cu faţa nouă a postului, invitaţiilor noilor mei colegi. Şi o fac cu aceeaşi deschidere de care îmi place să cred că am dat dovadă şi la A3. În rest, cioplesc apăsat la ceea ce nişte oameni care au avut încredere-n mine vor să fie emisiunea-vedetă şi citesc amuzat speculaţii şi comentarii inflamate. Mă flatează atenţia care mi se acordă, ştiu şi raţiunile subitului interes, sunt căpos ca un catâr şi nu mă intimidez. Mă distrează că unii se miră că pot împărţi platoul (şi) cu pedelişti. Aş fi făcut-o (uneori chiar s-a întâmplat) şi la A3, dar nu-i puteam aduce cu forţa. Şi – dincolo de starea de fapt, care-mi permite luxul de a-mi alege vecinătăţile televizate – nu pot trăi la nesfârşit într-un chibuţ. Poţi să nu fii de acord cu nişte oameni şi când aceştia sunt lângă (sau în legătură directă cu) tine. Pentru că progresul social se bazează, între altele, pe dialog şi dezbatere. În rest, rămân acelaşi, egal cu mine însumi…”, a scris Victor Ciutacu pe blogul personal.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata