Breaking news

Vocea României a luat bătaie de la Next Star

loading...

Ediţia specială de Crăciun a emisiunii pentru copii „Next Star” de la Antena 1, a bătut finala „Vocea României” de la Pro TV.

vocea romaniei si next starNext Star are succes nebun în România. După ce a îngenuncheat X Factor, show-ul Antena 1 mai face o victimă: Vocea României.

Next Star dă dureri de cap celor de la Pro TV. Finala Vocea României a luat bătaie de la show-ul Antena 1, în a doua zi de Crăciun.

Telespectatorii au fost alături de campionul divertismentului, Dan Negru, în ediţia specială de sărbători a super show-ului „Next Star”, de la primul până la ultimul minut deşi, principalul competitor, Pro Tv, a pus aseară la bătaie finala show-ului emblemativ al postului, „Vocea României”.

Muzica bună, surprizele, talentul şi bunătatea celor mici au condus emisiunea „Next Star” pe prima poziţie în clasamentul audienţelor pe segmentele urban şi naţional.

Astfel a fost urmărită aseară în medie de peste 1 052 000 de telespectatori, înregistrând un rating mediu de 10% şi 20% cotă de piaţă la nivelul targetului all urban, în vreme ce Pro TV înregistra atunci cu finala „Vocea României” doar 9,4% rating şi 18,8% cotă de piaţă.

La nivel naţional, emisiunea  a fost urmărită în medie, de peste 1 825 000 de români.

În minutul de aur, 22:20, înregistrat pe momentul în care o parte copiii din Glodeanu susţinuţi de Teodora au venit în platoul emisiunii împreună cu preotul care are grijă de ei, astfel, „Next Star” a adus în faţa micilor ecrane peste 2 539 000 de telespectatori la nivel naţional.

Finala X Factor 2013 a avut în minutul de aur, recordul de audiență de doar 1.115.000 telespectatori, în timp ce finala Next Star a avut vârful de audiență de 3.320 000 telespectatori.

audienta next star si vocea romaniei

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata