Breaking news

Vlad Simon s-a retras de la X Factor din motive de sănătate

loading...

Din motive de sănătate, Vlad Simon  a fost nevoit să se retragă de la „X Factor”, în etapa bootcamp. În locul lui, organizatorii l-au introdus în concurs pe Florin Şchiopu.

Florin SchiopuVineri seara, după ce diva Delia şi showmanul Brenciu şi-au definitivat echipele pentru cea de-a doua etapă a bootcampului „X Factor”, Duelurile, a venit rândul rock-starului Bănică să îşi aleagă cei şase concurenţi care vor primi un loc în etapa Scaunelor.

„E ziua în care o să devenim mentori. Eu iau lucrurile astea foarte în serios, pentru că destinele unora dintre concurenţi or să fie în mâna mea şi chiar am emoţii”, a mărturisit juratul „X Factor”, care a făcut şi un anunţ în premieră.

Din motive de sănătate, Vlad Simon s-a retras din competiţie, iar locul său a fost ocupat de Florin Şchiopu, vânzătorul de legume-fructe care a cucerit-o pe Delia, în cea de-a patra ediţie a audiţiilor, de la prima privire.

Ba mai mult, jurata „X Factor” nu s-a lăsat atunci până când nu l-a făcut să îşi scoată tricoul, pentru a-i vedea mai bine tatuajul de pe piept, ba chiar i-a dat şi un pupic.

Dacă va reuşi tânărul, despre care juraţii au admis că seamănă cu solistul de la Maroon Five, să îl convingă pe rock-starul Bănică de faptul că locul lui este pe unul dintre cele şase scaune, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod al concursului, la Antena 1.

Despre această etapă a concursului, showmanul Brenciu, care în această seara îşi va definitiva echipa, „14-20 de ani”, în etapa „Scaunelor”, spune „Cine va sta cel mai mult cu grupa lui, cine îşi va dovedi calităţile senzaţionale de mentor, va câştiga <<X Factor>>”. “Destinul a vrut să fiu mentorul grupei celor de sub 20 de ani. Sunt 14 concurenţi extraordinari. Abia aştept să le devin antrenor cu normă întreagă. Lucrul acesta se va întâmpla de-abia în galele finale din decembrie.”

Seara magică va continua cu „Grupurile”, care anul acesta i-au fost atribuite, pentru a doua oară în concurs, divei Delia Matache. „Colegii mei o să aibă parte de o surpriză, până acum m-au victimizat, şi m-am victimizat şi eu. Am fost uşor demoralizată şi resemnată. Însă toate aceste lucruri sunt pe cale să se îndrepte. Încerc să resuscitez toată povestea asta şi o să vedeţi că iese leoaica din mine la atac. Şi Horia şi Ştefan se cred foarte mari şi foarte tari, ceea ce sigur că e sănătos şi e foarte bine, dar scapă din vedere un amănunt foarte important şi anume <<EU>>! E o luptă dură, rezistă cine poate. E timpul să demonstrez că grupurile pot învinge, aşa cum s-a întâmplat în UK. Până la urmă eu m-am lansat într-un grup”, a precizat frumoasa jurată.

Tot astă seară, rock-starul Bănică îşi ia în primire cei 14 concurenţi din echipa sa, „Peste 20 de ani”, pentru ca deznodământul etapei „Scaunelor” să fie aflat abia sâmbătă seara. „Eu cred că sunteţi cei mai buni concurenţi pe care îi are <<X Factor>>  anul ăsta. Sunt foarte mândru şi onorat că pot să lucrez cu voi. Eu sunt un perfecţionist si tot ce am făcut până acum am vrut să fac la nivel maxim, astea sunt pretenţiile mele de la mine şi astea vor fi şi de la voi. Nici măcar nu concep ca unul din voi să nu câştige <<X Factor>>”, acestea au fost cuvintele cu care Ştefan şi-a întâmpinat echipa în culise. Despre echipa lui Ştefan, showmanul Brenciu a spus: „Trebuie să recapitulăm un lucru: concurentele lui Ştefan sunt femei bine făcute, bine conturate, cu sex appel, îl au pe vine-ncoa, astfel încât mi se pare normal ca Ştefan să se piardă astăzi mai mult decât am făcut-o eu. Ştefan, e rândul tau <<s-o facem lată>>!”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata