Breaking news

Vlad Enăchescu a revenit la TVR, dar doar în calitate de invitat la Dimineaţa Zurli

loading...

Creatoarea de modă Dana Budeanu şi Vlad Enăchescu sunt invitaţii emisiunii Dimineaţa Zurli de sâmbătă dimineață de la principalul canal al Televiziunii Române.

enachescu - tvrDana Budeanu a ajuns la emisiune… fără fetele ei, acestea fiind plecate tabără, dar emisiunea de la TVR 1 nu a fost deloc lipsită de copii, întrucât Vlad Enăchescu compensează, venind cu cei doi copii, Răzvan şi Natalia, dar şi cu finuţele lui, Maria şi Teodora.

Dana Budeanu trece în revistă costumele găştii Zurli, concluzia specialistului fiind că, de departe, cravata lui Clopoţel este elementul cheie în toată combinaţia!

Vlad Enăchescu este susţinut de toţi copiii şi de toate personajele din platou la confruntarea om la om cu Tanti Prezentatoarea, dar, cu toată susţinerea de care are parte jurnalistul sportiv, experienţa şi dibăcia Mirelei Retegan îşi spun din nou cuvântul la deja celebrul joc „Clopoţel”… Spre surprinderea tuturor, însă, creatoarea de modă, mult mai relaxată, reuşeşte să câştige puncte.

Ca de obicei, şi în această ediţie a Dimineţii Zurli, difuzată sâmbătă, de la 9.30, la TVR 1 şi pe TVR+, invitaţii se aliniază pentru „Am o căsuţă mică”, cel mai nou şi mai vesel joc pe care îl joacă deja copiii şi părinţii din toată ţara.

Nici de această dată, vrăjitoarea Tura Vura nu reuşeşte să strice buna dispoziţie a celor mici. Venită în platoul emisiunii de la TVR 1 pe o matură care nu mai zboară şi cu un desen mâzgălit, Tura Vura poate doar să stârnească amuzamentul tuturor…

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata