Breaking news

VJ-ul MTV Oana Tache împlinește 18 ani de carieră!

loading...

IMG_0216VJ-ita MTV Oana  împlinește în această lună 18 ani de carieră. Deși are doar 23 de ani, 18 din aceștia și i-a petrecut în lumea artistică. Indiferent că a fost prezentator Tv, reporter, redactor, actriță, solist vocal, colaborator la diverse reviste dedicate tinerilor, realizator programe, Oana Tache a devenit un nume proeminent al generației sale și un om de televiziune și radio nelipsit din peisajul ultimilor 18 ani. În prezent, Oana se mândrește cu faptul că reprezintă cel mai important brand muzical internațional, MTV și îndulcește diminețile bucureștenilor din fața microfonului ProFM DANCE.

Pentru Oana, marea aventură a început când abia împlinise vârsta de cinci ani, vârstă care-i va aduce întotdeauna aminte de fascinanta lume “Abracadabra”. Odată cu această emisiune, Oana a simțit cum însăși viața ei devine un basm, iar fiecare clipă traită alături de Magicianul Marian Rîlea, colegii și întreaga echipă este cu adevărat magică. “Am fost un fel de Alice în Wonderland, o puștoaică ce a descoperit de mică lumea fantastică a televiziunii – povestește cu emoție Oana. Am avut o copilărie de poveste, am fost una din norocoasele echipei Abracadabra care a trăit basmele pe pielea ei, fiind în fiecare poveste câte un alt personaj. Am învățat foarte multe în domeniul media încă de pe vremea când n-aveam mai mult de 5 ani. Nu cred că m-am maturizat complet și nici nu cred că voi renunța vreodată la copilul din mine, marcată fiind de toată această experiență! Cred însă cu tărie că oamenii care au norocul să crească de mici în lumea televiziunii, se formează într-un anumit fel, chiar acolo pe platorurile de filmare, iar eu trebuie să mulțumesc pentru această șansă de a crește în lumea minunilor, PRO-ului.”

Chiar dacă și-a petrecut copilăria și adolescența la filmări, la repetiții, mereu învățând câte ceva nou, Oana spune că oricând ar lua-o de la capăt. “Nu mă văd făcând altceva! Acesta a fost drumul meu în viață și mă bucur că mi l-am găsit de la o vârstă atât de fragedă! Mă consider unul dintre cei mai norocoși oameni din lume, pentru că am avut ocazia să fac ceea ce alții poate doar au visat” – spune Oana. Fie că e vorba de interviuri cu marii artiști ai lumii la ProFM Dance sau MTV, de emisiuni, ore în redacție sau producție, montaj sau redactat texte, prezentări de evenimente, toate au devenit pentru mine un stil de viață! Ce vreau să fac în viitor:  media pe pâine până la adânci bătrâneți!!! – conchide Oana.

Ștefania Stancu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata