Breaking news

Viorica de la Clejani cântă în travesti la Te cunosc de undeva

loading...

Viorica de la Clejani cântă în travesti la show-ul Te cunosc de undeva însă o deranjează machiajele speciale întrucât îi afectează pielea.

viorica si margherita din clejaniSâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în premiera noului sezon “Te cunosc de undeva!”, Viorica și Margherita din Clejani vor cânta în travesty. Ele vor fi Goran Bregovic și Emir Kusturica.

“Pentru mine va fi foarte greu să-mi pun barbă și sprâncene… Cel mai tare mă sperie faptul că, de acum încolo, voi avea tot felul de machiaje speciale, iar eu țin foarte mult la pielea mea. După  cum observați, am o piele de porțelan, foarte bine îngrijită. Dacă slabă n-am putut să fiu, am avut grijă mereu să am o piele perfectă”, a spus Viorica.

Dacă fiica ei nu este foarte interesată să interpreteze în show personaje masculine, Viorica mărturisește că tocmai asemenea personaje și-ar dori să-i pice la ruletă.

“Mi-ar plăcea să-i imit pe Dan Bittman, Ștefan Bănică și What’s Up”, a adăugat aceasta.

Cât de bine se vor transforma cele două în Goran Bregovic și Emir Kusturica, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Te cunosc de undeva!”.

viorica din clejani

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata