Breaking news

Violență la X Factor. Cheloo a luat bătaie de la un concurent

loading...

Cheloo nu s-a abținut și a făcut-o lată. Juratul X Factor România 2013 l-a provocat pe un concurent, care de șase ani face karate, să-i aplice o lovitură, puternică, în cap.  

cheloo - concurent x factorÎn audiţiile sezonului acesta de “X Factor” telespectatorii au fost martorii celor mai inedite momente, a celor mai picante mărturisiri şi neaşteptate provocări.

Astfel că, în ediţia ce va fi difuzată duminică, de la ora 20:30, la Antena 1, Cheloo a fost provocat să facă o demonstraţie de luptă cu un concurent.

Invitat de către Delia, Cheloo, fără să stea pe gânduri, s-a alăturat concurentului aflat pe scenă, după ce acesta a mărturisit că a practicat şase ani de karate. Dan Bittman, după ce a declarat că va avea loc prima scenă de violenţă la “X Factor”, l-a întrebat pe concurent dacă îi poate aplica o lovitură colegului său de juriu, moment în care Cheloo a cerut să fie una fatală.

După aceste provocări, concurentul venit să demonstreze că are “factorul X” l-a întrebat pe rapper unde vrea să-i aplice lovitura, Cheloo răspunzând simplu: “În cap!” Întreaga scenă va putea fi urmărită de telespectatori în ediţia de duminică, de la ora 20:30, la Antena 1.

loading...
2 Comentarii
  1. NG spune

    Din ce in ce mai activ Cheloo. Urmatoarea victima va fi chiar el?

  2. Mihai spune

    Pai mai chelo ,te pui cu niste copii sa te bati ? esti ma rau ca femeile alea de la colt de strada tu nebunule tu,date si tu la un jmeker adevarat ,ca ti rupe m.uia aia de hitlerist penibil ce esti .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata