Breaking news

Vineri, 11 noiembrie, ultima ediție de audiții la X Factor 2016 România

loading...

Vinerea aceasta, pe 11 noiembrie, de la 20.30, Antena 1 difizează ultima ediție de audiții „X Factor”, astfel că de săptămâna viitoare se dă startul emoțiilor din Bootcamp.

x-factor-2016Ultimele voturi se împart vinerea aceasta, iar cei patru jurați au parte de momente emoționante, dar și de revederi. „Ai cei mai frumoși ochi pe care i-am văzut până acum!”, îi va spune solistul de la Carla’s Dreams unei concurente în ediția de vineri. Aceasta vine însoțită de tatăl ei, cântăreț de folclor, și va povesti pe scena „X Factor” că iubește muzica și a avut deja spectacole în America, Germania sau Canada, unde a cântat alături de tatăl ei. Ce va alege ea să interpreteze la „X Factor” și ce vor comenta jurații, de ce tatăl ei e exigent cu ea și de ce îi va spune concurenta lui Carla’s Dreams că vrea să-i vadă ochii, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta de la 20.30.

Ultima ediție de audiții a show-ului le aduce juraților și reîntâlniri. Concurenți care au mai fost și în anii trecuți la „X Factor” revin, de data aceasta deciși să facă o impresie și mai bună. Este și cazul unei asistente medicale care lucrează la o grădiniță, dar care iubește spectacolul. Cabaretul va fi cuvântul de ordine pentru momentul ei, iar șpagatul cu care va încheia reprezentația va da naștere unui dialog spumos între jurați. „Eu pot să fac șpagatul”, susține Delia, „De-abia mă abțin să merg să fac șpagatul, dar nu pot acum, că am cizmele astea.” „Și eu”, adaugă săgalnic Brenciu, în vreme ce juratul de la Carla’s Dreams va completa: „Dacă-l faceți și dumneavoastră, domnule Brenciu, eu îl fac în aer.” Cine merge mai departe și cine rămâne doar cu amintirea „X Factor” rămâne de văzut vinerea aceasta de la 20.30.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata