Breaking news

Vica Blochina sare în apă la Splash! Vedete la apă, împreună cu fiul ei, Edan

loading...

În cea de-a doua semifinală “Splash! Vedete la apă”, vineri, 29 august, de la ora 20.30, la Antena 1, Vica Blochina face o săritură în apă împreună cu fiul ei, Edan.

vica blochina - splashFrumoasa Vica Blochina, una dintre semifinalistele celui mai îndrăzneț show al acestei veri, “Splash! Vedete la apă”, va executa vineri, 29 august, o săritură în apă alături de Edan, fiul ei și al selecționerului Victor Pițurcă.

“Acel moment a fost unul extrem de intens pentru mine. L-am simțit pe Edan nerăbdător să sară, dar și emoționat și parcă am preluat eu toată emoția lui. Mi-am dorit mult ca el să fie personajul principal al acelor clipe și cred că am reușit. Ca orice mamă, am vrut ca fiul meu să se simtă bine, confortabil și cât mai relaxat. După săritură, mi-am dat seama că eu eram mai încordată decât el, că Edan era foarte vesel și mulțumit că a reușit să sară de la o asemenea înălțime”, povestește Vica.

De la ce înălțime vor sări Vica Blochina și fiul ei, Edan, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 29 august, de la ora 20.30, în cea de-a doua semifinală a supershow-ului “Splash! Vedete la apă”!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata