Breaking news

Veres Istvan, concurent Top Chef, a investit mii de euro într-o reţetă proprie

loading...

Veres Istvan, concurent la Top Chef, se poate lăuda cu o experienţă culinară…costisitoare. Bucătarul a investit mii de euro într-o rețetă culinară proprie.

Veres IstvanSe strâng rândurile la Top Chef. Doar şapte concurenţi au mai rămas în lupta pentru marele premiu Top Chef, iar provocările sunt unele pe măsura competiţiei.

Cei trei juraţi le-au pregătit o probă de zile mari în cel mai nou episod al emisiunii, difuzat lunea aceasta, de la 20:30, la Antena 1, astfel că cei şapte concurenţi vor fi nevoiţi să se încadreze într-un buget de nici mai mult nici mai puţin de 100 de lei, din care să achiziţioneze ingrediente cu care să pregătească un picnic pentru patru persoane, doi copii şi doi adulţi.

Nemulţumirile au apărut imediat în rândul concurenţilor, mai ales că printre ei se numără şi Veres Istvan, care se poate lăuda cu o experienţă culinară…costisitoare.

Istvan a investit mii de euro pentru a reinterpreta o reţetă, iar în momentul în care a fost nevoit să pregătească un preparat al cărui produs vedetă să fie brânza mascarpone, tânărul nu s-a temut deloc, punând la bătaie reţeta cu pricina.

Am investit mii de euro ca această reţetă să iasă perfect. Am folosit 15-20 de kilograme de unt ca să fiu mulţumit de produsul final. Este o reţetă cu valoare mare”, mărturiseşte Veres Istvan.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” luni, de la ora 20:30, vor avea ocazia să afle reţeta lui Istvan şi, de ce nu, să o şi pună în aplicare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata