Breaking news

Vedetele “Te cunosc de undeva!” îi imită pe artiștii sărbătoriți de Moș Nicolae

loading...
0 1

Ediție de sărbătoare, sâmbătă, 6 decembrie, de Moș Nicolae, la “Te cunosc de undeva!”. Lora, Anda Adam, Rona Hartner, Maria Buză, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei îi vor imita, sâmbătă seara, pe artiștii români care poartă numele de Nicolae.

te cunosc de undeva - mos nicolaeUnul dintre sărbătoriți va fi Nicolae Covaci,  iar cel care se va transforma în liderul formației Phoenix este Florin Ristei, care va interpreta “Mica Țiganiadă”. De Moș Nicolae, ruleta îi va oferi ocazia Andei Adam să aibă din nou 15 ani. Ea va fi pentru o seară Nicole Cherry și va interpreta piesa “Memories”.

Rona Hartner se va transforma într-unul dintre cei mai fermecători interpreți ai muzicii populare românești, Nicolae Furdui-Iancu, și va pune de o mică petrecere cu mese întinse și bucate alese, în platoul de la “Te cunosc de undeva!”. Pepe îl va imita pe George Nicolescu și va cânta o nemuritoare piesă a muzicii românești,  “Eternitate”, iar Maria Buză îl va aduce pentru prima oară la show-ul transformărilor pe Nicu Alifantis. După ce într-o ediție anterioară a show-ului Pepe a imitat-o pe Lora, sâmbăta aceasta vine rândul Lorei să intre pentru o seară în pielea lui Pepe. Transformarea ei se întâmplă de Moș Nicolae, pentru că artistul se numește, în buletin, Ionuț Nicolae Pascu.

Două mândre Nicolete ale muzicii românești vor imita CRBL și Jorge. Primul va cânta îmbrăcat într-un costum popular și o va întruchipa pe bănățeanca Nicoleta Voica, iar cel de-al doilea, va aduce în platoul de la “Te cunosc de undeva!” ninsoarea, brăduțul împodobit, sania si… copiii, cu ocazia transformării sale în Nicola, și va cânta hitul de iarnă al acesteia, “Milioane”.

Momentul extraconcurs va fi susținut de Lora, Pepe și CRBL, care se vor transforma în cei de la Hi-Q. De asemenea, unul dintre momentele speciale ale galei va fi susținut de juratul Andrei Aradits și de Ami, care se vor transforma în Eminem și Rihanna, ca să cânte “The Monster”.

Cine va reuși cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 6 decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata