Breaking news

Vedetele şi angajaţii TVR învaţă să salveze vieţi

loading...

Monica Ghiurco, Constantin Trofin, Cătălin Heson, Marius Constantinescu, Gianina Corondan, Corina Dobre, Sonia Argint, Lavinia Adam sau Radu Tudor sunt numai câţiva dintre reprezentanţii TVR care marţi, 3 iulie, au participat la primul seminar din cadrul campaniei ACŢIONEAZĂ ACUM. SALVEAZĂ O VIAŢĂ.

Noua campanie ACŢIONEAZĂ ACUM. SALVEAZĂ O VIAŢĂ iniţiată de Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie este susţinută de TVR şi are ca scop reducerea mortalităţii cauzate de infarctul miocardic acut.

Televiziunea Română este prima instituţie media care, prin parteneriat, s-a alăturat noii campanii de educare a populaţiei în ceea ce priveşte infarctul miocardic acut. În baza acestui parteneriat, vedetele şi angajaţii TVR vor beneficia în următoarele luni de o serie de astfel de seminarii.

Primul seminar la care au asistat reprezentanţii TVR a fost susţinut de prof. dr. Dan Gaiţă, preşedintele Fundaţiei Române a Inimii, care a explicat cum pot fi recunoscute simptomele unui infarct miocardic şi cum trebuie acţionat în primele momente. Atunci când fiecare secundă contează, este vital ca fiecare dintre noi să cunoască exact informaţiile care pot face diferenţa dintre viaţă şi moarte în orice moment!

Fundaţia Română a Inimii a fost înfiinţată de peste 1000 de medici specialişti cardiologi din România, membri ai Societăţii Române de Cardiologie pentru implementarea strategiei naţionale în domeniul prevenţiei bolilor cardiovasculare şi pentru susţinerea campaniilor de sănătate a populaţiei din România.

Televiziunea Română, în baza rolul său de informare şi educare a populaţiei, susţine proiectele derulate de Fundatia Română a Inimii – iar actuala campanie, ACŢIONEAZĂ ACUM. SALVEAZĂ O VIAŢĂ  este programată să se desfăşoare de-a lungul următorilor doi ani.

 

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata