Vedetele Antena 1 își arată adevărata față într-o ediție specială a emisiunii “Acces direct”

loading...

Sâmbătă, 29 noiembrie, se împlinesc  21 de ani de când Antena 1 este aproape de telespectatorii săi, cu divertisment și programe de calitate. Pentru această zi de sărbătoare, “Acces direct” a pregătit o ediție specială, în care telespectatorii vor descoperi adevărata față a vedetelor stației. Acestea vor face mărturisiri emoționante legate de viața lor și îi vor povesti Simonei Gherghe lucruri neștiute despre ei.

dan negru - simona ghergheLora, jurat la “Next Star” și concurent la “Te cunosc de undeva!”, se confesează la “Acces direct”: “Am fost puţin traumatizată. Am vrut să renunţ de un milion de ori.  Mă crezi că nu îmi amintesc tot? Cred că sunt multe lucruri la care am dat delete, pe care pur şi simplu le-am şters din memorie, ca să nu… mă dureau prea tare.” La ce se referă Lora, telespectatorii vor afla sâmbătă, în direct, la Antena 1.

De asemenea, Connect-R povestește despre o persoană specială  din viața sa. “De câte ori trebuie să vorbesc despre această persoană, îmi este foarte greu, pentru că mă copleşesc emoţiile. Ea a fost motorul meu şi spiritual, şi financiar, şi cum vrei tu. Poate au fost momente când ne-au lipsit foarte multe lucruri. A ştiu să umple cu altceva, cu dragoste”. Despre cine vorbește juratul de la “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 29 noiembrie.

Nu aveam de nici unele, nici eu, nici el şi împreună am plecat pe drumul ăsta, neştiind exact ce o să ni se întâmple. Ştiam doar că ne iubim şi ne dorim să facem ceva împreună. Ce? Nu ştiam. Putem să spunem că absolut orice avem – un capăt de aţă, un ac – e al nostru, e pe munca noastră, e obținut prin eforturile noastre. Ar fi fost o mare greşeală să renunţ. Poţi să pierzi cu sinceritatea şi cu bunătatea. Am remuşcări şi nu-mi plac clipele alea”, își amintește Maria Buză, concurenta de la “Te cunosc de undeva!” Mai multe despre această perioadă din viața ei, Maria Buză îi va povesti Simonei Gherghe sâmbătă, la “Acces direct”.

Declarații în premieră va face și Sorin Bontea, unul dintre cei trei chefi de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”: “Mi-am sacrificat ani din viaţă. Am avut ani foarte mulţi în care am stat departe de copii. Nu mi-am văzut copiii crescând. Eu sper că m-am oprit la timp, poate puţin cam târziu, dar m-am oprit. Fără ea, nu cred că aş fi ajuns aici. Este alături de mine în tot ce fac. Chiar a înţeles că trebuie să sacrific anumite chestii, spune acesta.

De asemenea, Vasile Muraru își amintește cu emoție: “Cum munceam şi cum făceam emisiunile prin pivniţă, pe masă. Împărţeam o singură masă. E o emoţie ca un fel de frică. Plângem, ne impresionează, se ridică părul pe noi.” La ce emoție se referă juratul de la “Next Star” și care sunt celelalte vedete care vor face mărturisiri în premieră, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 29 noiembrie, de la ora 17.00, numai la “Acces direct”.

702 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*