Breaking news

Vara pe val începe în acest weekend la TVR

loading...

În acest weekend, la TVR începe Vara pe val, programul-maraton al verii, care reuneşte câteva dintre cele mai îndrăgite vedete ale Televiziunii Române, alături de artişti în vogă şi tinere talente.

cristi mandru - vara pe valTelespectatorii TVR 1 şi TVR 2, dar şi românii din afara ţării şi cei care urmăresc emisiunile TVR online, pe TVR+, vor putea „trage cu ochiul” sâmbătă în culise, pentru a vedea care este atmosfera dinaintea marii lansări, iar duminică sunt invitaţi să ia loc în fotolii, pentru un program de divertisment absolut surprinzător!

Sâmbătă seară, de la 22.10 la TVR 1 şi de la 22.55 la TVR 2, intrăm în atmosfera de la Mamaia, cu vedetele care se pregătesc pentru confruntare, cu emoţii, tensiune şi reacţii la cald ale celor implicaţi în proiect. Silueta lui Dan Helciug va da fiori de invidie tuturor fetelor care îl vor vedea de-a dreptul… tras prin inel, Nuami Dinescu, abia sosită la mare, se află în pragul unui atac de panică, dată fiind proba curajului pe care va trebui s-o treacă, iar echipa TVR 2 dă acatiste pentru Renée Santana, colega lor care este în Mexic şi tocmai a ratat avionul spre România. Nimeni nu înţelege de ce lângă scenă a fost adusă şi o ambulanţă.

Seara de duminică, 7 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, va pune protagoniştii celor două echipe în ipostaze în care nu i-aţi mai văzut – şi, probabil, nici nu îi veţi revedea prea curând… decât la Vara pe val. Vom asista la o luptă corp la corp între două vedete feminine, iar personaje cunoscute din lumea basmelor şi a filmului vor încerca să preia controlul emisiunii.

Telespectatorii, dar şi cei care vin să asiste pe plaja din Mamaia la desfăşurarea „ostilităţilor” vor urmări probe precum „Duelul amazoanelor”, „Sferele frumuseţii” sau „Baba-Oarba la vânat”.

Nu vor lipsi marinarii, fetele frumoase şi multe surprize pe care cele două echipe le pun la bătaie pentru a câştiga simpatia publicului.

Miza competiţiei este una de proporţii: două autoturisme îi aşteaptă pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival.

De asemenea, telespectatorii vor fi recompensaţi pentru voturile şi loialitatea lor şi cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice.

În iulie şi august, TVR difuzează, pe parcursul a şase săptămâni, în peste 150 de ore de transmisiuni în direct şi înregistrate, cel mai atractiv şi dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate forţele într-un program maraton la care vor participa, pe lângă principalele vedete ale posturilor TVR 1 şi TVR 2, şi numeroşi artişti cunoscuţi publicului larg. Telespectatorii vor putea urmări o competiţie amicală între echipele TVR 1 şi TVR 2, din care câştigător va fi publicul, atât cel din faţa micilor ecrane, cât şi cel aflat pe litoral. Fiecare echipă va ocupa câte o plajă din Mamaia şi va încerca să câştige publicul prin programe cât mai atrăgătoare.

Alina Amza şi Răzvan Nicolescu, cei doi coordonatori ai proiectului Vara pe val de la TVR 1, respectiv TVR 2, oferă câteva indicii despre ce vom vedea în această vară: Vara pe val este o competiţie-maraton transmisă din cele mai fierbinţi zone ale Staţiunii Distracţiei, Mamaia. Telespectatorii le vor putea urmări pe cele mai cunoscute vedete TVR, dar şi pe artiştii aflaţi „pe val” în ipostaze în care n-au fost văzuţi niciodată: prezentatori de ştiri în ringul de box, interpreţi de muzică populară la trapez, sportivi cântând în situaţii de risc maxim.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata