Breaking news

Vara pe val aduce distracţie, muzică live şi surprize de la malul mării

loading...

Programul estival „Vara pe val” va aduce la TVR 1 şi TVR 2, de luni până vineri, câte trei tronsoane de emisie, la ore diferite, cu programe diferite, realizate separat de echipa fiecărui post.

vara pe valAstfel, fiecare zi va începe cu program matinal, cu durata de o oră, transmis în direct de pe cele două plaje din Mamaia „ocupate” de echipele TVR.

Telespectatorii vor putea urmări de la ora 9.00 la TVR 1 matinalul realizat pe plaja Tan Tan, iar de la ora 10.00, la TVR 2, matinalul transmis de pe plaja Palm Beach.

Emisiile de după-amiază vor însemna atât la TVR 1 (de la ora 17.30) cât şi la TVR 2 (de la ora 18.00) o jumătate de oră de reality-show. Telespectatorii vor urmări imagini din culisele “luptei” celor două echipe,  mai exact eforturile făcute de fiecare echipă în parte pentru a câştiga inedita competiţie dintre cele două posturi.

Serile sunt dedicate spectacolelor. Fiecare post va încerca să ofere, pe parcursul unei ore, show-uri cât mai atractive, cu artişti şi prestaţii live.

Iar din competiţia acestei veri va avea de câştigat publicul larg, care va regăsi, în următoarele 6 săptămâni, la TVR 1 (de la ora 22.00) şi la TVR 2 (de la ora 23.00) cele mai „tari” spectacole şi evenimente artistice ale acestei veri organizate la malul mării: concerte, recitaluri, premiere, seri de carnaval, de circ, magie, beach party etc.

Sâmbăta, de la 22.10, telespectatorii TVR 1 şi TVR 2 vor urmări seara pedepselor, un program de divertisment în care este desemnat câştigătorul săptămânii. Echipa care pe parcursul celor cinci zile de emisie este desemnată câştigătoare îi va „pedepsi” pe învinşi, care vor trebui să facă faţă, pe parcursul a aproximativ două ore, la probe care mai de care mai trăsnite.

Românii din întreaga lume vor putea urmări la TVR Internaţional şi online, pe TVR+, toate transmisiunile, atât cele de la TVR 1, cât şi pe cele de la TVR 2.

Lansarea programului Vara pe val se transmite sâmbătă, 6 iulie, de la ora 22.10, în simulcast pe TVR 1, TVR 2, TVR Internaţional şi online, pe TVR+.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata