Breaking news

Vadim la Antena 1: Am făcut sex și cu 4 femei în aceeași zi

loading...

Campionul divertismentului, Dan Negru, ȋl va avea invitat, miercuri, 31 iulie, de la 20:30, la „Te pui cu blondele” pe Corneliu Vadim Tudor, ȋntr-o ediție cu totul și cu totul specială.

vadim la te pui cu blondeleCorneliu Vadim Tudor va da o lecție de cultură generală „armatei” de blonde a lui Dan Negru, din care, vor face parte, de această dată și Oana Lis, Roxana Marcu, Loredana Chivu și Sânziana Buruiană.

Politicianul, admirator declarat al blondelor, pe care le asemuiește cu ȋngeri, declară, ȋn emisiune, că prezența lui aici este un omagiu adus femeii române și că, ȋn același timp, „femei mai frumoase, inteligente și comunicative ca ȋn România nu există”. Ȋntrebat, de una dintre concurente, dacă a făcut sex cu trei femei, Vadim Tudor a răspuns că „am avut o tinerețe zbuciumată” și că „am făcut sex și cu patru femei ȋn aceeași zi”. Totuși, el are un cult față de familie și, de când s-a căsătorit, lucrurile s-au schimbat iar prioritățile sale sunt soția și copiii.

Cu 12 ore de citit pe zi la activ, Corneliu Vadim Tudor, o adevărată enciclopedie ambulantă, a povestit o mulțime de lucruri extrem de interesante, de la triunghiul format din Mihai Eminescu, Veronica Micle și Caragiale, până la Napoleon și Carol al II-lea.

Ȋn ediția din 31 iulie de la „Te pui cu blondele”, vom afla, ȋn premieră, că Vadim a avut o relație, la sfârșitul anilor 70, cu o celebră actriță din România, căreia i-a adus, de la Viena, un pulover de mohair, blugi și un aparat foto Kodak.

Tot miercuri, 31 iulie, ȋn emisiunea lui Dan Negru, transmisă la Antena 1, de la 20:30, vom afla și care este legătura ȋntre batista roșie a lui Vadim, femeile și Florin Piersic! 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata