Breaking news

Utv împlineşte 9 ani de la prima emisie în eter

loading...

Pe 9 aprilie, televiziunea Utv împlineşte 9 ani de emisie! 9 ani în care s-a ocupat doar de muzică bună şi a impus hiturile în România!

utv - aniversareUtv a ales să marcheze aniversarea a 9 ani de emisie prin lansarea campaniei „9 ne pasă de muzică bună”!

Pentru că o singură zi nu ni s-a părut suficientă, am hotărât că întreagă luna aprilie să o dedicăm muzicii bune şi să le oferim fanilor noştri topuri, emisiuni, live sessions şi interviuri speciale cu artiştii lor preferaţi”, declara Diana Galiceanu – Directorul General al Utv.

Pe 9 aprilie, Utv difuzează în premieră primul interviu #Selfie al cărui protagonist este Whats Up, un live session cu Smiley, interviuri inedite realizate cu toţi artiştii din topuri pe tema „9” şi bineînţeles că nu lipsesc topurile Utv Biggest Hits &Utv Artists Generation ce conţin piesele descoperite de Utv care au devenit hituri şi artiştii difuzaţi prima dată la Utv care s-au transformat în staruri.

Pe tot parcursul lunii aprilie, surprizele se vor ţine lanţ la Utv, urmează live sessions cu Sore, Liviu Teodorescu, Raluka, Speak, Vescan şi Alina Eremia, Glance, Viky Red, Whats Up, Adda şi multe alte campanii pe care fanii le vor descoperi pe parcurs.

Utv şi-a consolidat poziţia pe piaţă de televiziuni muzicale că principal generator al muzicii de calitate, destinate unui public premium. De 9 ani, Utv are o audienţă în continuă creştere în România şi este lider absolut în Bucureşti în anul 2014 conform datelor furnizate de Kantar Media! Pentru că… 9 ne pasă de muzică bună! It’s all about U! Utv face parte din portofoliul de televiziuni deţinut de trustul RCS&RDS.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata