Breaking news

Un nou sezon Top Chef revine la Antena 1

loading...

În aceastã toamnã, Antena 1 ascute din nou cuţitele şi pregãteşte cratiţele în cel de-al doilea sezon Top Chef, ce ami savuroasă competiție culinară din România.

Top Chef 2Antena 1 le readuce telespectatorilor în această toamnă cel mai sofisticat şi rafinat format de cooking din lume şi pune pe muchie de cuţit abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România.

Dintre aceştia, doar unul singur poate pleca acasã cu trofeul Top Chef, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil.

Unii dintre cei mai buni bucãtari ai momentului intră într-o competiţie a îndemânării, orgoliului şi ineditului ai cărei arbitri vor fi cei mai apreciaţi şi experimentaţi specialişti în gastronomie din ţara noastră: Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu.

Cei trei juraţi abia aşteaptã reîntâlnirea cu telespectatorii, cãrora le-au pregãtit o mulţime de surprize.

Nivelul bucãtarilor este foarte ridicat, oameni care au lucrat în restaurante cu stele Michelin din Belgia, Paris şi Anglia, ceea ce e excepţional pentru noi, pentru cã jurizãm reţete adevãrate, sofisticate. O noutate este faptul cã în acest sezon nu vor avea de înfruntat doar criticile noastre, ci şi ale unora dintre cele mai pretenţioase vedete din show biz, invitate sã deguste farfuriile Top Chef”, a declarat Chef Joseph Hadad.

În timp ce Nicolai Tand spune că: Totuşi, am fost şi drãguţi, astfel cã am redus numãrul probelor de la cinci la trei, dar asta nu înseamnã cã nu aşteptãm de la ei sã ne surprindã cu fiecare probã şi preparat. Sunt profesionişti, astfel cã aşteptãrile sunt pe mãsurã.” Juratul Top Chef le-a vândut şi telespectatorilor un pont: “Vã sfãtuiesc sã vã luaţi notiţe, pentru cã vom avea reţete extraordinare, mâncare bunã şi sãnãtoasã, pe placul tuturor!.

Surprizele sunt multe şi pentru Tudor Constantinescu: Am fost surprins de calitatea umanã a concurenţilor şi de nivelul lor de pregãtire. Pun pasiune şi suflet în tot ceea ce fac şi nu pot sã nu constat atitudinea lor plinã de umor şi dãruirea cu care încearcã sã gãteascã la cel mai înalt nivel şi, totodatã, sã creeze o atmosferã de show incredibilã!

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata