Breaking news

Un nou membru în juriul X Factor România!

loading...

Gala Live cu numărul doi de la X Factor România 2013, de vineri seară, de la Antena 1, va avea un nou membru al juriului. Delia, Bittman și Cheloo vor primi o mână de ajutor. 

juriu x factorDeşi pregătirile pentru cel de-al doilea episod live X Factor, ce va fi difuzat mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 sunt în toi, jurata Delia a făcut în această dimineaţă un anunţ de zile mari pe contul său de socializare: Juratul Louie….;) vă spune neaţaaaa! Ne pregătim pentru gala de vineri, adică de mâine;))” , postând şi o fotografie cu îndrăgitul să animăluţ de companie la masa juriului X Factor.

Mâine seară, într-o zi cu totul şi cu totul specială, aniversarea a 20 de ani de Antena 1, de la ora 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-un show cu totul şi cu totul special, încheiat cu un super recital Holograf.

Sâmbătă, telespectatori sunt invitaţi să trăiască o poveste de neuitat, frumoasă ca un fulg de nea – Albă ca zăpada şi cei şapte pitici, pentru ca duminică, de ziua tuturor românilor, aventura să fie una uriaşa cu peripeţiile lui King  Kong. Cele mai frumoase seri încep fix la 20:00, cu Antena 1.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata