Breaking news

Un concurent Top Chef e la un pas să piardă finala pe mâna lui

loading...

După 11 ediţii încărcate de adrenalină şi emoţii, cel de-al doilea sezon al celei mai savuroase competiţii, Top Chef, şi-a desemnat finaliştii.

top chef - finala 2014Alexandru Iacob, Daniel Grosu, Mihai Irimia şi Veres Istvan dau testul final în această seară, în marea finală Top Chef, difuzată de la 20:30, la Antena 1.  Cei patru vor avea de înfruntat trei probe, la finalul fiecăreia dintre ele, unul dintre ei părăsind competiţia.

Deşi a fost catalogat de-a lungul timpului, atât de către colegii săi, cât şi de cei trei juraţi, drept unul dintre cei mai atenţi şi mai ordonaţi concurenţi, emoţiile finalei l-au făcut pe Daniel să îşi piardă concentrarea şi a fost la un pas să rateze finala, chiar pe mâna lui.

După ce trecuse aproape jumătate din timpul alocat primei probe, din neatenţie, Daniel a scăpat vasul în care erau crabii curăţaţi şi a fost nevoit să îşi regândească farfuria: Era piesa de bază a preparatului meu. Când am văzut că a căzut totul pe jos…nu mi-a venit să cred. Noroc că nu m-am înecat acolo, l-am dat naiba de crab şi m-am reorientat.

Dacă a reuşit Daniel să termine la timp noul preparat, rămâne de văzut în această seară, în marea finală, din această seară, de la 20:30, când telespectatorii vor putea afla şi cine este marele câştigător al show-ului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata