Breaking news

Uite pe cine a ales Bogdan Vlădău în finala Burlacul

loading...

Reality show-ul “Burlacul” a ajuns la final. După un sezon spectaculos, suspansul, emoţiile şi trãirile intense şi-au dat din nou întâlnire în marea finalã, când burlacul a oferit şi ultimul trandafir frumoasei Daciana.

daciana si bogdanFire caldă şi calmă, Daciana s-a apropiat încet dar sigur de burlac. Date-urile lor nu au fost niciodată efervescente, frumoasa concurentă oferindu-i liniste şi echilibru, după cum Bogdan a declarat de nenumărate ori.

Daciana nu a intrat în conflicte deschise cu celelalte fete, cu toate că de fiecare dată a ştiut cum să-şi susţină punctul de vedere în faţa competitoarelor.

Câştigătoarea a fost mereu atentã la toate detaliile şi a reuşit ca după fiecare date să îl mai câştige puţin prin felul ei candid. Cu toate că Bogdan Vlădău a ales să nu-i ofere Dacianei inelul cu diamante de la Royal Caro, burlacul s-a declarat de-a dreptul îndrăgostit ea. Cei doi au căzut de acord să-şi unească definitiv destinele în momentul în care vor simţi amândoi că este momentul potrivit.

Românii au savurat fiecare moment al incendiarului show „Burlacul”, finala impunându-se ca lider absolut de audienţã la nivelul tuturor targeturilor relevante de public. Astfel, emisiunea a înregistrat asearã o cotã de piatã de 22.6% şi 8.8% rating, clasând pe locul secund Pro TV ,cu 14% share şi 5.5% rating.

 

Peste 2 000 000 de telespectatori la nivel naţional au urmãrit asearã ultima ceremonie a trandafirului. Emisiunea s-a impus ca lider de piaţã la nivelul tuturor categoriilor importante de public.

Ultima ceremonie a trandafirului, de la 22:58, adus în faţa televizoarelor peste 2 000 000 de telespectatori la nivel naţional, în vreme ce momentul alegerii câştigãtoarei, de la 23:07, a înregistrat o cotã de piaţã de 33.4% şi un rating de 12.7 procente.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata