Breaking news

Uite cum i-a mulţumit Bendeac unei coregrafe

loading...

Preselecţiile pentru cel mai fresh show al primãverii, România Danseazã ce va debuta pe 17 martie, la Antena 1, sunt în plinã desfãşurare zilele acestea în Bucureşti, astfel cã zi de zi, prin faţa celor trei juraţi trec zeci de persoane dornice sã demonstreze cã au dansul în sânge.

bendeac sarutA fost şi cazul unui grup de tineri, care a impresionat foarte tare juriul şi în special pe Mihai Beandeac, care a avut o reacţie ce i-a lãsat mascã pe toţi membrii echipei. S-a ridicat brusc de pe scaun şi a sãrutat-o cu patos pe coregrafa tinerilor, în aplauzele întregii sãli. Cum a reacţionat aceasta, rãmâne de vãzut în curând, la Antena 1.

Monica Petricã, CRBL şi Mihai Bendeac sunt juraţii celui mai fresh format de televiziune dedicat dansului. “România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie care a ajuns deja la sezonul 4. Succesul acestui talent –show se bazează pe emoții, senzații, trăiri toate transmise de oameni obișnuiți prin intermediul dansului. Emisiunea va putea fi vizionatã la Antena 1, începând cu luna martie.

Dacã CRBL şi Monica Petricã vor juriza strict din punctul de vedere al coregrafiei, ritmului, muzicii şi al stilului, Mihai Bendeac îşi va asuma rolul spectatorului avizat, care nu are studii de specialitate în domeniu. Fiind cel mai popular format internaţional de dans, „România danseazã” are ca primã regulã diversitatea, astfel cã pe micile ecrane vom vedea oameni de toate vârstele şi toate stilurile de dans posibile.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata