Breaking news

TVR negociază cu Look TV, transmiterea meciurilor de fotbal din Liga I

loading...

Televiziunea Română poartă discuţii cu reprezentanţii canalului Look TV, pentru a transmite, din retur, un meci din campionatul naţional de fotbal.

look tv  - tvr - fotbalAnunțul a fost făcut de Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, marţi, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Pentru campionatul naţional de fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV (UPC, n.r.) cu care lucrează a refuzat (…) Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele”, a spus Cristian Zgabercea.

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I.

Intel Sky Broadcast a semnat un parteneriat cu Look TV și Look Plus, care vor transmite timp de cinci ani de zile, meciurile de fotbal din Liga I.

 

Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata