Breaking news

TVR a pierdut drepturile de televizare a Campionatului European de Fotbal din 2016

loading...

Pentru prima dată în istoria post decembristă a României, microbiștii români nu vor putea să vadă Campionatul European de Fotbal, la Televiziunea Română.

euro 2016- tvr”Grație” politicii falimentare realizată în ultimii doi ani de zile de mirobolantul și capabilul Stelian Tănase, TVR a pierdut drepturile de televizare a meciurilor de la Euro 2016.

Dolce Sport a cumpărat integral drepturile tv și va transmite cele 51 de partide de la Campionatul European de Fotbal, găzduit de Franța în perioada 10 iunie -10 iulie 2016.

„Această achiziţie se alătură în mod firesc celorlalte mari competiţii cu care ne-am obişnuit telespectatorii. Ne-am dorit această competiţie şi am cumpărat-o direct de la forul european pentru a oferi românilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care sperăm să participe şi Naţionala condusă de Anghel Iordănescu”, a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Cum Dolce Sport este recepționat de maxim 30% din români, cea mai mare parte a microbiștilor nu vor putea să vadă la tv, meciurile de la Euro 2016.

TVR  va transmite toate partidele din preliminariile Euro 2016, cea mai recentă fiind cea de duminică, 29 martie, de la Ploiești, cu Insulele Feroe, câștigată de tricolori cu 1-0.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Fotbal spune

    Nimic surprinzator. Ma mir cum de au reusit sa transmita ultimele turnee finale, ca din ce imi aduc aminte si la ultimul mondial a existat riscul sa piarda dreptul de a transmite. S-a intamplat in cele din urma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata