Breaking news

TVR 2, piesă de teatru In memoriam George Alexandru

loading...

Început de an trist pentru lumea artistică. A murit actorul George Alexandru, Jorjac pentru cei care au respirat alături de el în anii pe care i-a petrecut pe scena Teatrului Nottara. Iubea viața, putea să te binedispună cu doar câteva cuvinte, își respecta meseria și publicul.

george alexandru“2016 mi-a promis că o sa fie mai îngăduitor și bun. M-a mințit. Plictisindu-se, s-a grăbit să-l ia pe Jorjac. Păi cum? Cu cine să râdă în hohote, cu cine să ia peste picior prostia și lăcomia? Cu regele Jorjac, care de … jde ani ne face să ne tăvălim pe jos de râs și să uităm cât suntem de necăjiți.“, a scris actrița Emilia Popescu pe pagina ei de Facebook.

Și Teatrul Nottara a scris un comunicat în această amiază:

“Azi, 2.01.16 ne-a părăsit pentru totdeauna actorul George Alexandru (n. 1957). Acest prinț al teatrului și al filmului românesc a înnobilat scena Nottara-ului vreme de 30 de ani. Luni,4.01, de la ora 11, pe holul Teatrului, unde va fi depus, colegii și admiratorii îi vom spune ADIO.”

Casa de Producție TVR vă invită să păstrați un moment de aducere aminte prin două producții difuzate luni 4 ianuarie:
– Scapino pe TVR 2, de la ora 20.10 și
– Escu… pe TVR 3, de la ora 20.00.

Scapino de J. B. P. Moliere

Adaptare: Alexandru Dabija
Regia TV: Domniţa Munteanu
Scenografia: Sică Rusescu
Regia: Alexandru Dabija

Distributia: Horaţiu Mălăele, Mircea Constantinescu, Valentin Teodosiu,George Alexandru, Valeriu Preda, Mircea Jida, Victoria Cociaş, Anca Băjenaru, Camelia Zorlescu.

Escu… după Tudor Mușatescu, Regia: Constantin Dicu și Robert Cișmigiu

Cu: Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin, Sebastian Papaiani, George Alexandru, Marius Florea Vizante, Elvira Deatcu, Luminița Erga, Constantin Cojocaru, Petre Lupu

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata