Breaking news

TVR 1 difuzează un interviu în exclusivitate cu Principesa Elena

loading...

O nouă exclusivitate la emisiunea Ora Regelui, de la TVR 1, în ediţia de sâmbătă, 16 martie 2013: de la ora 13.00, realizatoarea emisiunii, Camelia Csiki, va prezenta telespectatorilor singurul interviu pe care Alteţea Sa Regală Principesa Elena, cea de-a două fiică a Majestăţii Sale Regelui Mihai l-a acordat vreodată unui jurnalist român.

ora regelui - principesa margaretaPartea a doua a documentarului „Întoarcerea Regelui”, realizat în 2008 de Camelia Csiki, dezvăluie cât de emoţionantă a fost reîntoarcerea Majestăţii Sale Regelui Mihai la Castelul Peleş. Filmul conţine şi un interviu în exclusivitate cu mama Principelui Nicolae, Alteţa Sa Regală Principesa Elena.

Tot la Ora Regelui de sâmbătă, urmăriţi şi povestea Arcului de Triumf, monument istoric de importanţă naţională, inaugurat odată cu încoronarea Regilor Ferdinand şi Maria. Timp de aproape 45 de ani a fost închis de comunişti pentru că amintea de monarhie. Echipa Ora Regelui a filmat în muzeul din interiorul  monumentului, care se va închide din nou pentru restaurare timp de trei ani.

Principesa Margareta şi Principele Radu vor dezvălui cum este Majestatea Sa Regina Ana, ca mamă, soţie şi soacră. Şi tot sâmbătă, telespectatorii vor putea urmări imagini de la vizita Reginei Ana în România din 1993, când autorităţile i-au interzis Regelui Mihai să mai intre în ţară.

Principele Nicolae descoperă România. Alteţa Sa Regală a fost până acum în 80 de localităţi. Echipa Ora Regelui l-a însoţit la Brăila, iar telespectatorii pot urmări acest subiect în materialul semnat de Maria Cristina Ţilică.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata