Breaking news

Turcescu și-a dat demisia de la Realitatea TV

loading...

Realizatorul tv, Robert Turcescu  şi-a anunțat demisia din Realitatea Media chiar pe blogul său proaspăt lansat.

robert-turcescuDupă șapte ani în care a realizat la Realitatea Tv emisiunea ”100%””, Robert Turcescu a decis să își încheie colaborarea cu televiziunea lui Vântu, având un singur regret, că se desparte de colegii de la Realitatea FM, unde a fost director din octombrie 2008.

Vestea demisiei a fost publicată pe proporiul blog, care a fost lansat cu o astfel de postare. ”Pentru mine a sosit vremea să deschid un alt capitol. Nu-mi fac iluzii şi nici planuri în care să încapă cuvinte precum “mai bine” sau “mai rău”. Dar simt de ceva vreme că e momentul pentru o nouă provocare pe care înţeleg să mi-o asum dincolo de calcule financiare sau doctrinare. Nu ştiu, acum, când scriu aceste rânduri, încotro mă îndrept şi nici care sunt provocările viitorului imediat. ……Da, azi (luni, 16 august, n.r.), odată cu apariţia acestor rânduri, anunţ public că plec din Realitatea Media privind fără mânie înapoi, deşi se poartă de ani buni scandalul public şi aruncatul cu lături. Într-o lume normală, eliberată de teorii conspiraţioniste, bârfe şi zvonuri, ar trebui să fie un pas firesc din parcursul unei călătorii fascinante, cum se întâmpla adeseori să fie viaţa unui jurnalist. “, precizează Robert Turcescu pe propriul blog.

Robert Turcescu are 17 ani de experienţă în presă, de-a lungul vremii lucrând ca reporter, redactor, realizator şi comentator atât în radio şi televiziune, cât şi în presa scrisă centrală la publicațiile Curierul Naţional, Ziua, Evenimentul zilei, Dilema și Cotidianul.

loading...
1 Comentariu
  1. weir spune

    Cred ca iti ajunge cutitul la os destul de repede dupa ce vezi manipularea si dezinformarea de la realitatea tv.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata