Breaking news

Tudor, noua ispită masculină, pe insula fetelor la „Temptation Island – Insula iubirii”

loading...

În cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”, ce va fi difuzată marți, 17 mai, de la ora 20.30, fetele au parte pe insula lor de o provocare: o nouă ispită, Tudor. Așa cum însuși se descrie, Costin Tudor este o personă optimistă, tonică, ce-și dorește să le facă pe fete să se deschidă și să se simtă bine.

tudor ispitaMai mult decât orice, Tudor este hotărât să-și joace rolul de ispită până la capăt și să nu se lase deturnat sub nicio formă de la scopul său. „Dacă va fi nevoie să mint, voi minți. Nu am probleme să mint ca să-mi ating scopul”, a declarat fără menajamente Tudor, în vârstă de 26 de ani, economist și instructor de fitness. Conștient că arată bine, Costin spune că tinde că creadă că e „mai mult decât un abdomen sculptat” și își propune să se folosească de toate atuurile pentru a fi cea mai bună ispită din acest sezon.

Nici nu au pășit bine pe insula care le-a separat de iubitele lor, că între bărbați au și apărut primele semne de rivalitate. Se pare că doi dintre concurenții de la „Temptation island – Insula iubirii” au pus ochii pe aceeași ispită cu care și-ar dori să petreacă departe de ochii celorlalți cât mai multe momente de intimitate.

La scurt timp de la instalarea lor pe insulă, rivalitatea dintre Alin și Cristi este din ce în ce mai evidentă, iar Cătălina este trofeul pe care amândoi par să și-l dorească.  Ispita feminină are însă o strategie foarte bine pusă la punct, pe care este hotărâtă să o urmeze pas cu pas. Cătălina și-a propus să pară neajutorată, cât mai inocentă și ingenuă. știe că băieților le vine greu să creadă că sub chipul său angelic se ascunde o luciditate de fier, așa că mizează pe o senzualitate nevinovată. Știe exact când să mângâie, când să ceară ajutorul și ce cuvinte să spună pentru a-i face pe cei doi să aibă încredere în ea și să se simtă în siguranță în compania sa.

Cristi a plăcut-o pe Cătălina din prima clipă, iar Alin s-a simțit atras tot de ea. Alin recunoaște că apropierea de ispite este un test foarte greu, pentru că tentațiile sunt multe și uneori e greu să reziști. La rândul lui, Cristi și-ar dori ca ispita Cătălina să stea cât mai mult cu el și cât mai puțin cu Alin. Cine va avea parte de compania Cătălinei și cum se vor manifesta cei doi când ispita se va afla în compania celuilalt, telespectatorii Antena 1 pot vedea marți, în cel de-al doilea episod al emisiunii „Temptation island – Insula iubirii”, ce va fi difuzat începând de la orele 20.30.

Nu degeaba Matei este supranumit ispita supremă. Elena recunoaște fără rezerve că este preferatul ei încă de pe vremea când urmărea primul sezon al emisiunii, când nu rata nicio ediție și și-ar fi dorit să fie ea în locul Andreei. Confesiunea Elenei este prima dovadă clară a atracției față de ispită. Întrebată de ce era așa de singură pe ea la începutul călătoriei că nu va exista nicio ispită care să-i sucească mințile, Elena recunoaște cu sinceritate că se baza pe faptul că nu credea că e posibil ca Matei să fie inspită și în noul sezon. Dar pentru că datele problemei s-au schimbat, Elena nu mai este deloc sigură pe ceea ce va face sau nu.

La rândul ei, și Medanei îi este simpatic Matei, de care însă încearcă să se țină cât mai la distanță, conștientă de farmecul acestuia și de calitățile lui de cuceritor. Pentru Medana este însă mai mult decât evident faptul că Elena îl place și că nu se va da în lături de la a flirta cu el sau chiar de a merge mai departe. „E un dulce, Matei. E un bărbat atrăgător și are carismă. Poate să zăpăcească orice femeie, dacă-și pune în minte”, spune Elena cu zâmbetul pe buze.

Cum va gestiona situația Matei, cu care dintre concurente va alege să petreacă mai mult timp, dar și felul în care vor reacționa fetele în compania lui, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla marți, 17 mai, de la ora 20.30.

Și tot marți, în cea de-a doua ediție a emisiunii „Temptation island – Insula iubirii”, telespectatorii Antena 1 vor vedea care sunt ispitele pe care le vor bloca concurenții, astfel încât să diminueze șansele de a ieși cu ele la date-uri și a se cunoaște mai  bine, dar și cum s-au distrat concurenții și ispitele la primele întâlniri.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata