Breaking news

„Triumful unei naţiuni”, o campanie marca Digi 24

loading...

Digi 24 lansează din 25 noiembrie, campania națională „Triumful unei naţiuni”. Timp de o săptămână televiziunea va difuza reportaje dedicate personalităților care au înfăptuit Unirea de la 1 Decembrie 1918.

timpul unei natiuniZeci de reportaje, filmări speciale la Castelul Peleş, Chişinău, Cernăuţi și Mărășești, o echipă numeroasă de reporteri, producători, tehnicieni. Toate sunt datele unei noi campanii marca Digi 24: „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

Unirea tuturor românilor într-un singur stat a fost posibilă graţie unor împrejurări extraordinare şi unor oameni de excepţie precum Regina Maria, Regele Ferdinand,  generalul Berthelot și generalulAverescu, Iancu Flodor, Ion Inculeţ, Alexandru Marghiloman, etc.

Timp de o săptămână, între 25 noiembrie şi 1 Decembrie, Digi24 redescoperă istoria şi spune povestea Unirii, dar mai ales povestea celor care au înfăptuit-o: politicieni remarcabili, dedicaţi interesului naţional sau simpli ţărani care au luptat în război pentru împlinirea unui vis. În săptămâna dedicată Zilei Naţionale a României Digi 24 redescoperă istoria.

În jurnalele de ştiri, Digi24 dezvăluie momentele în care care cuvinte ca ,,patriotism” sau ”ţară” aveau valoare şi însemnătate şi arată elitele care au făcut România Mare, dar şi ţăranii care au murit, pentru ţară, la Mărăşeşti.

Luni, 25 octombrie, Elena Vijulie şi Cristi Citre, doi dintre realizatorii reportajelor din cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”, vor vorbi, în cadrul „Digimatinalului”, despre exerciţiul de istorie oferit de Digi24 telespectatorilor.

Reportaje speciale vor fi difuzate în jurnalele orelor 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00, 23.00, iar de luni până vineri Alice Iacobescu, alături de invitaţii săi, va dezbate, la ora 17.00, temele dedicate Unirii la emisiunea România 24.

Campania „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare” se va încheia  cu o zi specială, plină de semnificații, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională.

La Digi24, Ziua Naţională este celebrată aşa cum se cuvine, cu respect pentru cei care au fost şi admiraţie pentru cei care fac din România un loc unde merită să trăieşti. Zoltan Dani, românul erou în Serbia, contele Tibor Kalnoky, cel mai mare promotor al României turistice, Tony Selva, olandezul îndrăgostit ireversibil de România sau Hashim Memish, albanezul care acum este cetăţean de onoare al Slatinei, sunt doar câţiva dintre invitaţii speciali, oameni care pot fi oricând exemple.

Pe parcursul întregii zile Digi 24 transmite parada de la Arcul de Triumf din Bucureşti, manifestările de la Alba Iulia, dezbateri cu invitaţi speciali din studioul Digi24.

Sanda Nicola si Marius Tudosiei sunt gazde, într-o locaţie specială din Bucureşti, Hanul lui Manuc, pentru toţi cei care simt, trăiesc şi gătesc româneşte. Împreună cu invitaţii lor, personalităţi ale vieţii publice, reprezentati ai diverselor etnii culturale din România, cei doi vorbesc despre unirea în…bucătărie.

Etalon al producţiilor Digi24, emisiunile “Bonton”, „Ca-n Filme” şi „Din interior” vor trata subiecte speciale si vor difuza reportaje dedicate Zilei Naţionale. Cu acest prilej emisiunea „Bonton” demarează campania „România civilizată”.

Seara de 1 Decembrie se încheie în forţă la Digi24. De la ora 20.00, de Ziua Naţională, Cosmin Prelipceanu, alaturi de Adriana Nedelea, îşi invită telespectatorii la o ediţie specială a „Jurnalului de seară”, o ediţie care uneşte România. De la ora 22.00, Liana Alexandru revine la pupitrul ştirilor Digi24 cu un “Jurnal special”, o sinteză care cuprinde toate materialele difuzate în cadrul campaniei „Triumful unei naţiuni. Cine a înfăptuit România Mare”.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata