Breaking news

Trei miliarde de telespectatori au urmărit ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Soci

loading...

Aproximativ 3 miliarde de telespectatori din întreaga lume au urmărit vineri seară, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, Rusia.

ceremonie deschidere olimpiada sociAudiență record pentru festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci. Trei miliarde de pământeni au urmărit la tv, grandioasa festivitate de deschidere a jocurilor de iarnă. De trei ori mai mult decât festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară din 2012 de la Londra.

În Europa, festivitatea olimpică a avut cea mai mare audiență în Germania unde a fost urmărit de 8,99 de milioane de telespectatori și a avut o cotă de audiență de 40%.

În Franța, cota de audiență a fost de 35,1%, conform France Télévisions, cotă ce corespunde unui număr de aproximativ 5,5 milioane de telespectatori.

În timp ce în Marea Britanie și Italia audiența a fost mai mică — 2,5 milioane și, respectiv, 1 milion de telespectatori.

Ceremonia a fost urmărită de la fața locului de 40.000 de spectatori, printre care s-au aflat peste 50 de șefi de stat și de guvern din întreaga lume.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata